Stort sommerhus med sauna, spa og swimmingpool

4
icon
icon
icon
icon

Vester Mosevej 54, Husby

- Sommerhusnr.: LL1089
12 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Vester Mosevej 54 i Vedersø Klit blev renoveret i 2020. Her er der lagt op til en sjov og afslappende ferie for op til 12 personer – helt perfekt, hvis I er flere familier, der vil på ferie sammen ved Vesterhavet. Sommerhuset har en stor swimmingpool til glæde for vandhundene, og til dem der er mere til afslapning, er der både spa og sauna. 2 hunde er også hjerteligt velkomne på ferien.

Poolrum med swimmingpool, spa og sauna

Der er lagt op til mange timers sjov, leg og afslapning i poolrummet, der uden tvivl er det helt store højdepunkt i sommerhuset. I den 18 kvadratmeter store swimmingpool kan vandhundene give den gas med sjove vandlege og -spil. Til swimmingpoolen hører også en rutsjebane, der bliver et sikkert hit hos de yngste feriegæster.

Til de af jer, der hellere vil slappe af og nyde en rolig stund, er spabadet i poolrummet det rette sted at finde hen. Her kan I forkæle jer med afslapning i det varme vand, mens I ser til, at vandhundene leger og hygger sig i swimmingpoolen. 

Efter mange timers sjov, leg og afslapning i poolrummet, er en tur i sauna nærmest uundværlig. Her kan I blive tørret og varmet godt igennem, mens I slapper fuldstændig af i den dejlige varme.

Rummelig og hyggelig indretning

Sommerhuset på Vester Mosevej 54 er blevet renoveret i 2020, og det har en god indretning med masser af plads til alle 12 feriegæster. Der er 6 soveværelser i sommerhuset, hvoraf 4 er med dobbeltsenge og 2 er med enkeltsenge. Derudover er der 3 badeværelser, så ingen skal stå i kø til toilettet om morgenen.

Til feriens hyggelige stunder i roligt gear er opholdsstuen det perfekte sted. Her kan I tilbringe tid sammen, selvom nogle står for madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af i stuen eller spiller spil omkring spisebordet. Her sørger brændeovnen for at fuldende den gode feriestemning og for ekstra varme.

Stor terrasse med sandkasse og grill

Sommerhuset har en dejlig stor terrasse, hvor I kan tilbringe de varme og solrige feriedage. Med havemøbler, liggestole og parasol til rådighed har I alt, I har brug for til en dejlig dag i det fri. Til børnene er der en sandkasse på terrassen, hvor de kan bygge flotte store sandslotte, mens forældrene slapper af og ser til. Derudover er der også et gyngestativ på grunden.

På terrassen står også en gasgrill klar til jer, så I kan afslutte de gode og hyggelige feriedage på bedste vis. Steg lækre bøffer, drik et godt glas vin og nyd hinandens selskab på terrassen, mens dag bliver til aften, og endnu en feriedag går på hæld.

Feriehuset er beliggende på en 5137 kvadratmeter stor grund, hvor I har masser af plads, I kan boltre jer på. Det vil især hundene helt sikkert elske, hvor de kan snuse nysgerrigt rundt og gå på opdagelse. Der er desuden et 16 amperes strømudtag/kraftstik ved indkørslen, til opladning af elbiler. 

Dejlig natur i Vedersø Klit

Sommerhuset på Vester Mosevej 54 ligger i Vedersø Klit – et dejligt område med smuk og fredelig natur. Vesterhavet finder I blot 2 kilometer fra sommerhuset, og dét er altså et sted, I bare må besøge på jeres ferie. De smukke og kilometerlange sandstrande byder ind til dejlige gåture, og et dyp i de friske bølger er fantastisk på de varme feriedage.

Ikke langt fra Vedersø Klit ligger Søndervig og Ulfborg. To byer, der både har gode indkøbsmuligheder, hyggelige butikker og gode restauranter, der står klar med aftensmaden på de dage, I vil slippe for selv at lave den.

* Der findes både 1 barneseng og 2 barnestole i huset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1089

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit Pool, Whirlpool und Sauna. Schön großer Wohnbereich mit gemütlichem Karmin an kalten Tagen.
In den Betten haben wir alle super geschlafen. Das Berüßungsgeschenk der Gastgeber war sehr aufmerksam. Die Schatzsuche für die Kinder war eine tolle Überraschung. Wir haben eine so schöne Zeit hier verbracht. Herzlichen Dank!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus für Groß und klein. Mit allem eingerichtet was man braucht incl. Küchenutensilien. Sehr Kinderfreundlich eingerichtet. Schöne helle Räume und alles sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ausgestattet, bei unserer Ankunft war es super gereinigt. Die Küche ist klasse, es war alles da, was wir brauchten und alles war in einem super Zustand

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.137
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...