Skønt sommerhus i Klegod kun 500 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 150, Klegod

- Sommerhusnr.: H5269
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en luksussommerferie i det vestjyske klitlandskab – tæt på Vesterhavet, så er dette 4-stjernede sommerhus på Lyngvejen 150 bestemt værd at kigge nærmere på. Trods feriehusets 87 m2 er der god plads til 5 personer. Beliggenheden er helt i top med kun 500 meter til Vesterhavet, udsigt ud over klitlandskabet og en dejlig, ugeneret have.

Renoveret sommerhus med lækker indretning og brændeovn

I vil straks falde til i den lyse og venlige indretning med hvide trælofter og nye trægulve. Samtidig lader de store vinduespartier en masse sollys slippe ind i feriehuset.

Sommerhuset på Lyngvejen 150 er blevet renoveret i 2021, og både køkken og bad er nyt. Der er 3 soveværelser, hvoraf de alle 3 er med dobbeltsenge. Køkkenet er udstyret med alle de praktiske nødvendigheder, der gør ferien ekstra afslappende såsom opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er også installeret gratis fibernet, der sikrer en hurtig forbindelse på ferien.   

Stor naturgrund og tæt på Vesterhavet

Sommerhuset på Lyngvejen 150 ligger på en godt 2400 m2 stor naturgrund og har en ugeneret have med en dejlig overdækket terrasse og en terrasse, der er vestvendt. Her kan I sidde og nyde solens stråler, mens I daser i liggestolene og eller samles rundt om havebordet til en lækker frokost i solen. Der er selvfølgelig også en grill til rådighed. Sommerhuset har også en tilhørende carport og skur.

Vesterhavet ligger kun 500 meter væk, så gåture ved det brusende Vesterhav er oplagt. Samtidig ligger sommerhuset for enden af en stille, rolig vej.

Klegod – afvekslende natur og mange udflugtsmuligheder

Klegod er et vidunderligt naturområde og ideelt til familier, der søger ro og afslapning. Hvad enten I er til lange gåture i hedelandskabet eller blot ture på den smukke sandstrand med de fine hvide sand, byder Klegod på afvekslende naturoplevelser. Ikke langt herfra finder I fiskerbyen Hvide Sande og feriebyen Søndervig, som blandt andet byder på cafeer og små hyggelige butikker samt restauranter. Begge byer nås nemt på cykel på den asfalterede cykelsti.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5269

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat einen sehr geräumigen Wohn-Ess- und Küchenbereich mit gemütlichen Sofas und einem schönen Ofen. Die Wärmepumpe über dem Sofa ist allerdings etwas laut auf Dauer. Die Küche ist nicht unbedingt für Hobbyköche oder zum Backen ausgestattet, da fehlen einige Dinge in der Ausstattung.Die Küchengeräte sind aber alle gut und es ist viel Arbeitsfläche vorhanden. Das Bad mit Fenster ist renoviert, die Steckdose vielleicht etwas zu hoch für kleinere Menschen. Da wir im Herbst bei nicht so gutem Wetter da waren, konnten wir leider die schönen Terrassen und das Grundstück nicht nutzen. Das Haus liegt schön am Ende der Sackgasse und somit sehr ruhig. Wir hatten einen schönen Urlaub mit Hygge und Entspannung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus, Top Lage, mega gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegtes, helles Ferienhaus, zwei Schlafzimmer plus Kinderzimmer mit PlayStation, ein Badezimmer mit ebenerdiger Dusche.
Gut ausgestattete Küche mit Induktionsherd und Waschtrockner.
Offener Wohnbereich mit großem Ofen, große Fensterflächen mit Blick ins Grüne, ruhige Lage. Überdachter Sitzbereich plus geschützte Terasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.388
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...