Sommerhusferie i 2025:
Book din drømmeferie nu og få det bedste udvalg

Vesterhavet er igen en populær rejsemål for feriegæster fra hele verdenen i sæsonen 2025. Sikr dit ynglingssommerhus ved Vesterhavet nu! Jo før, jo bedre, for mange af vores stamgæster har allerede booket deres sommerhus. Den jyske vestkyst som feriedestination vil være endnu mere attraktivt i 2025, og der er masser af gode grunde til at booke et sommerhus allerede nu.

Bekymringsfri ferieglæde – også når du booker tidligt! Alle bookinger med ankomst i 2025 kan én gang ombookes gratis til et andet tidspunkt i samme år og/eller til et andet sommerhus inden den 1. november 2024

Find dit feriehus til 2025 her!

Lej sommerhus til din ferie i 2025

Hold vinterferie 2025 i et sommerhus

Lej sommerhus i forår 2025

Sommer 2025

Efterår 2025

Vinter 2025/26

Tidlig booking betaler sig!
Hvorfor booke et sommerhus til 2025 nu?

Der er flere grunde til, hvorfor det giver mening at booke et sommerhus i 2025 allerede nu.

Ledigheden af de mest populære sommerhuse er stadig høj i starten af sæsonen, da mange gæster planlægger deres ferie med kort varsel. Ved at booke tidligt kan du sikre dig, at du får dit perfekte sommerhus i din ønskede ferieby.

En anden fordel ved at booke et sommerhus ved Vesterhavet i god tid er den fred, ro og mindre stress, der følger med. Ved at sikre sig sit sommerhus tidligt kan man slappe af og fokusere på resten af ferieforberedelserne og være sikker på, at alt får glidningsfrit, og frem for alt glæde sig sammen med familien og planlægge udflugter tidligt.

Ferie i sommerhus 2025: Book, når det passer dig!

Når du lejer et sommerhus hos Esmark, betyder det, at du kan nyde din ferie, præcis som du vil have den. Uanset om du er på udkig efter et sted at slappe af, udforske naturen eller bare nyde feriehygge, så har vi det helt rigtige sommerhus til dig.

I 2025 er vores udvalg af sommerhuse igen fyldt med skønne perler, der matcher din unikke stil og dine behov.

Ferie i et sommerhus ved Vadehavet i Danmark

Esmark udlejer mange hyggelige feriehuse ved Vadehavet i Danmark

Fra smukke, skandinaviske sommerhuse og charmerende træhæse, der gemmer sig midt i klitterne, til rummelige luksussommerhuse med spa, sauna og pool, tilbyder vi et sommerhus, der passer netop til dig og din familie. Din drømmeferie venter allerede på dig!

Det bedste af det hele er, at du bestemmer tempoet. Vælg dit sommerhus, så det passer perfekt til dine planer for 2025. Uanset om du vil opleve forårets opvågning, slappe af på stranden om sommeren, vandre gennem farverige skove om efteråret eller nyde vinterens ro på den jyske vestkyst – Esmark tilbyder dig de ideelle sommerhuse til hver eneste uge, hele året rundt.

Fordele ved at leje et sommerhus i 2025

En ferie i et sommerhus byder på en række fordele. For det første giver et sommerhus dig privatliv og komfort. Du har din helt egen bolig, hvor du kan slappe af og føle dig hjemme. I kan lave mad sammen og nyde masser af plads, uanset hvor mange I er. Plus, det er ofte billigere end et hotelophold, isæt for familier og større grupper.

 • Når du lejer et sommerhus ved Vestkysten, får du fleksibilitet og privatliv, og så er der masser af plads og smukke, brede sandstrande.
 • De mest populære ferieområder for sommerhuse i Danmark er langs den jyske vestkyst.
 • Bookingtips: Sørg for at undersøge faciliteterne, beliggenheden og læs anmeldelser fra tidligere gæster.
 • Hos Esmark vægter vi din ubekymrede ferieforventning højt! Derfor inkluderer vi altid vores gratis rejsecurity-feriedækning i enhver booking.

Populære ferieområder i Danmark for 2025

Danmark frister med sin fortryllende Vesterhavskyst og smukke klit- og hedelandskaber, der indbyder til ro og fordybelse i naturen. Og der findes simpelthen ingen bedre steder at fordybe sig end i et sommerhus, som vores feriebyer har at byde på. Vores sommerhuse hos Esmark er alle privatejede og indrettet af deres ejere. De lover derfor ikke kun afslappende dage ved havet, men giver dig også det ideelle udgangspunkt for at udforske din ferieområdet.

Livreddertårn på stranden

Uanset om du er på udkig efter et familievenligt sommerhus i Blåvand, ønsker at udforske feriebyen Henne Strand eller leder efter det perfekte sted til din strandtur i badebyen Søndervig, så er der noget for enhver smag. Vi har udvalgt nogle af de mest populære ferieområder på vestkysten til dig, men vores udvalg er endnu større! Tag et kig på de omkring feriebyer, som du nemt kan finde på vores kort.

Esmark er Danmarks fjerdestørste sommerhusudlejer med mere end 4500 sommerhuse langs den jyske Vesterhavskyst, fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til Søndervig og Thorsminde i nord.

De bedste tilbud på ledige sommerhuse i 2025

De smukkeste strande ved Vesterhavet til din ferie i sommerhus

Vesterhavet er kendt for sine smukke strande, som danner den perfekte kulisse for en ferie i sommerhus. Oplev Jyllands mest smukke strande fra Rømø til Thorsminde med Esmark. Fra familievenlige strande som den fine sandstrand Lakolk Strand på Rømø, der er ideel til sandslotte og vandsjov, til skjulte perler som den stille Grærup Strand, der indbyder til afslapning og ensomhed – vores strandguide har noget for enhver smag.

Uanset om du drømmer at erobre himlen med drageflyvning, lede efter rav langs stranden eller bare ønsker at nyde solen, så står Esmark klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte sommerhus ved Vesterhavet til din badeferie.

Tips til booking af sommerhus ved Vesterhavet i 2025

Når du planlægger at booke et sommerhus til din ferie i 2025, er det første skridt at vælge den rigtige ferieregion. Hos Esmark tilbyder vi over 4500 sommerhuse i det populære områder ved Vesterhavet.

Esmark Feriehusudlejning

Måske du har specifikke faciliteter, som du ønsker? Du kan bruge vores avancerede søgefunktion til at finde det perfekte sommerhus, der opfylder dine behov, uanset om du leder efter et sommerhus med pool, spabad, sauna eller en bestemt beliggenhed. Du kan også gennemse vores gæsteanmeldelser af det enkelte sommerhus i din søgning efter det rette hus. De kan nemlig ofte give dig en god indsigt i sommerhusets kvalitet og faciliteter.

Når du booker tidligt, får du den største tilgængelighed og det bredeste udvalg, og der er stadig mange sommerhuse ledige lige ved havet.

Har du spørgsmål? Hos Esmark står vi klar til at hjælpe dig!

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os – vores Team Esmark er der for dig, hvis du har brug for hjælp.

Sikre din sommerhusferie for 2025 hos Esmark Feriehusudlejning

Hos os kan du se frem til en bekymringsfri ferie i 2025. Du får blandt andet gode rabatter og partnerfordele med Esmark VIP, trygheden ved vores gratis feriebeskyttelse “Esmark Reisecurity“, og du kan regne med personlig kontakt og tilgængelighed på 9 servicekontorer direkte i din ferieregion, samt vores 24-timers nødhjælp. Hos Esmark er din ferie i trygge hænder, fordi din tilfredshed er vigtig for os!

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...