Skønt sommerhus med spa og sauna i Klegod

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 55, Klegod

- Sommerhusnr.: H5435
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngvejen 55 i Klegod kan I holde en ferie for op til 8 personer, hvor I helt sikkert kommer til at få slappet en masse af. Sommerhuset byder nemlig på en spa og sauna, der står klar til at forkæle jer med masser af afslapning. Fra sommerhuset har I kun 700 meter til Vesterhavet. I er desuden velkomne til at have op til 2 hunde med på jeres ferie i sommerhuset.

Afslapning i spa og sauna 

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Lyngvejen 55 i Klegod kommer I til at kunne nyde mange afslappende stunder. Det ene af sommerhusets 2 badeværelser er nemlig indrettet med wellnessfaciliteter, der er klar til at forkæle jer.

På badeværelset kan I sætte jer til rette i spaen, der forkæler med masser af afslapning i det varme og boblende vand. Derudover kan I også træde ind i saunaen fra badeværelset, hvor I kan komme helt ned i gear i varmen.

Hyggeligt alrum med skønt lysindfald

I sommerhuset danner alrummet rammen om mange dejlige feriestunder. Her er køkkenet nemlig samlet med stuen og spisestuen, og derfor kan I her være sammen om at lave mange forskellige ting. I alrummet er der et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti, der samtidig giver udsigt til haven og den omkringliggende natur.

Alrummet er indrettet med en brændeovn, der både spreder dejlige varme og hyggelig stemning. Derudover er der gulvvarme i stuen samt en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for gode indendørs temperaturer.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Sommerhusets skønne anneks er et perfekt sted til fordybelse og afslapning. Så sæt dig ud i annekset med en bog og et tæppe og mærk den afslappende stemning dette rum byder på. 

Delvist overdækket terrasse og stor have

På de solrige feriedage kan I rykke ferien udendørs, hvor der venter jer en delvist overdækket terrasse. Her står havemøblerne og liggestolene klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solens varme stråler. Vil I hellere sidde i skygge, kan I sætte jer under terrassens overdækkede del.

Til feriens yngste gæster er der desuden en sandkasse og et gyngestativ, som de kan få glæde af, mens I andre slapper af på terrassen. Der er desuden også beachvolley og bålplads i haven. 

Når det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I samles på terrassen, tænde op i sommerhusets gasgrill og tilberede en lækker middag.

Til opbevaring af medbragte cykler eller barnevogne, er der på grunden et 10 m2 multiskur som I også har adgang til. 

Kort afstand på blot 700 meter til stranden

Fra sommerhuset på Lyngvejen 55 i Klegod har I kort afstand til Vesterhavet. Der er blot 700 meter til de smukke sandstrande og brusende bølger, som I helt sikkert bør opleve i løbet af jeres ferie. Uanset hvornår på året I er i sommerhus, kan I besøge Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5435

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Ferienhaus mit toller Ausstattung. Das Wohnzimmer war sehr geschmackvoll eingerichtet und die Küche war sehr hübsch und toll ausgestattet. Das kleinste Schlafzimmer war auch sehr kuschelig. Toll ist auch die kleine Extrahütte, da kann man sich in der wärmeren Jahreszeit gut zurückziehen, um zum Beispiel in Ruhe zu lesen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr stilvoll eingerichtetes, sehr geräumiges Ferienhaus.
Die rund um das Haus laufende Terasse lädt zum Sonnenbaden ein. Der Garten bietet dem Hund reichlich Auslauf und den Kindern Platz zum Toben.
Die zwei große Spielböden bieten den jungen UrlauberInnen genüg Platz zum Spielen während die Eltern auf den gemütlichen Liegen die Seele baumeln lassen können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr schönes Ferienhaus
Eine sehr gute Entfernung zum Strand circa 10 Minuten zu Fuß. Sehr schön waren auch die große Terrasse, die um das Haus geht, dass man immer einen windgeschützten Platz hat.
Eine Reinigungsstelle für Fisch ist auch vorhanden, was sehr praktisch ist
In dem Haus war alles vorhanden, was man brauchte
Sehr gute und bequeme Betten sind vorhanden. Die beiden Chefsessel im Wohnzimmer waren am bequemsten und man hatte einen schönen Blick auf den Kamin.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.366
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...