NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Renoveret feriehus tæt på fjorden – 1 hund er tilladt

3
icon
icon
icon

Bynkevej 368, Fjand

- Sommerhusnr.: L6292
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et feriehus i Fjand ikke langt fra fjorden, hvor du også kan medbringe din hund? Så er feriehuset på Bynkevej 368 i Fjand et godt valg for dig. Feriehuset har plads til op til 6 personer og en hund. Feriehuset ligger på en plænegrund med gynge og bålplads og ligger kun 250 meter fra Nissum Fjord.

Renoveret feriehus med vaskemaskine og varmepumpe

Feriehuset byder dig velkommen med en lille gang, hvorfra du kommer ind i feriehusets badeværelse og et af de 3 soveværelser. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og en vaskemaskine, så du ikke får kolde fødder på badeværelset om morgenen, og takket være vaskemaskinen behøver du kun at tage dit yndlingstøj med dig. Efter en lang og oplevelsesrig dag i den friske havluft kan man fordele sig ud på de 3 soveværelser om aftenen. 2 af soveværelserne er indrettet med hver sin dobbeltseng, mens det 3. soveværelse har 2 enkeltsenge.

Feriehusets midtpunkt er den store stue, som forbinder køkken, opholdsstue og spiseplads. Her kan du tilbringe mange hyggelige timer med at spille forskellige spil eller lave mad. På regnvejrsdage kan I se en film sammen på fladskærms-tv’et.

Græsplæne med gynge og bålplads

Feriehuset på Bynkevej 368 i Fjand ligger på en plænegrund på ca. 960 m2, hvor der er masser af plads til, at din hund og børnene kan lege og løbe rundt. Mens du nyder en kold drink på terrassen, kan dine børn gynge eller spille fodbold. Du kan afslutte aftenen med en lækker grillaften på terrassen, og bålpladsen på grunden giver dig mulighed for en uforglemmelig aften med snobrød under stjernerne. Der er også et shelter på grunden, hvor du kan sove i det fri.

I ferieområdet Fjand kun 250 meter fra Nissum Fjord

Fra feriehuset er der kun 250 meter til en lille sandstrand ved Nissum Fjord og ca. 500 meter til den lille fjordhavn, hvor du kan købe frisk fisk hver dag. Her kan du sammen med din hund gå på opdagelse. Kan I lide at sejle i kano, vil I også få noget for pengene her, da der er en kano til fri afbenyttelse ved feriehuset. Et besøg ved det brusende Vesterhav og dets kilometerlange sandstrande er også et must på alle tider af året og ligger kun en kort køretur fra feriehuset på omkring 5 kilometer.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6292

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modernes, gut ausgestattetes Haus in toller Lage. Großzügiges Grundstück mit vielen Sitzgelegenheiten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in toller ruhiger Lage mit Anbindung an den Nissum Fjord.
Kanu und Surfbrett am Haus. Ideales Grundstück auch für unseren Hund. Zwei Terrassen mehrere Grillstellen.

DK
D.
sagde , Danmark

Lækker sommerhus er et besøg vær

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 960
Renoveret / Byggeår:2023 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...