Inspiration til ferie i sommerhus eller ferielejlighed

Sommerhuse bygget på Naturgrund

Naturgrund. Hvis du vælger en af vores dejlige sommerhuse som er bygget på naturgrund, så kan du sidde indenfor og se ud – eller være ude på en skøn terrasse og føle, at du befinder dig lige mid i naturen: Med udsigt til klitterne, træerne eller heden. Naturgrunde er altid smukke og dét uanset årstiden. Her venter skøne gåturene i naturen og altid lige udenfor døren. Se vores udvalg af sommerhuse bygget på naturgrund lige her.

Klitterne. Vælger du et feriehus, der ligger tæt på klitterne, så kan du nyde solen og roen i lavningerne mellem klitterne og der er god læ for vinden. Og når I vil bade er I tæt på vandet. Mange af vores dejlige sommerhuse som er på en klitgrund har et åbent terrasseareal med havemøbler og liggestole – og så er du faktisk allerede ude i klitterne, bare ved at træde udenfor døren. Du kan få en liste med alle vores sommerhuse som er tæt på klitterne lige her, og hvor mange har en dejlig udsigt over klitlandskabet.

Dejligt sommerhus tæt på klitterne

Sommerhus med anneks. Har du brug for et sommerhus, hvor der er et ekstra rum, der ikke hænger sammen med sommerhuset, er det en rigtig god løsning at vælge et sommerhus med anneks. Brug annekset i sommerhuset til teenageren, der har brug for lidt ekstra plads, til den snorkende morfar eller til svigermoren.

Sommerhus med terrasse. Hvis du vælger et sommerhus med terrasse, vil du opleve, at du og familien vil være meget mere udenfor i den friske luft. Og det er lige meget om det er lidt køligt eller om aftenen. En terrasse i et sommerhus er med til at udvide selve sommerhuset i en høj grad.

Sommerhus med billard. Søger du efter en sommerhus, hvor der er masse underholding for hele familien, vil vi anbefale jer, at vælge et sommerhus med billard. Her kan hele familien samles og hygge sig omkring et spil billard eller pool.

7 personer. Søger du efter et sommerhus til 7 personer, så har vi lavet en oversigt til dig, der bl.a. viser dit kommende sommerhuse til 7 personer. Ens for alle sommerhusene hos Esmark er, at de alle ligger langs den smukke vestkyst, hvor marehalm og Vesterhavet mødes i en smuk forening.

9 personer. Her finder du alle vores sommerhuse for 9 personer ved den jyske vestkyst. Vores huse har det til fælles, at de har en rigtig god beliggenhed, og er af rigtig god kvalitet. Du finder en liste med alle vores sommerhuse til 9 personer her.

Sommerhuse til 9 personer
Sommerhuse til 11 personer-2

11 personer. På denne side finder du vores sommerhuse for 11 personer, som alle er på den jyske vestkyst. De er kendetegnet ved deres fantastiske beliggenhed og høje kvalitet. Se den fulde oversigt over vores sommerhuse til 11 personer her.

13 personer. Vores brede udvalg af sommerhuse til 13 personer i Jylland hjælper dig til at finde det feriehus, som du ønsker. Vi har gjort sommerhusudlejning let og overskueligt for dig, og alt, som du skal gøre, er at klikke på linket herunder. Der finder du nemlig vores 13 personers huse, der hver har sin egen unikke charme og stil. Sommerhuse til 13 personer her.

Sommerhus til 13 personer ved Vesterhavet, Jylland - Esmark Feriehusudlejning
Sommerhuse til 15 personer

15 personer. Du finder alle vores sommerhuse for 15 personer på den jyske vestkyst. Et kendetegn ved alle vores huse er den fantastiske beliggenhed og den høje kvalitet, som vil sørge for, at I får den bedst mulige ferie hos os. Så mangler du et sommerhus til 15 personer i Jylland, så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre. Du kan få en liste med alle vores sommerhuse til 15 personer her.

16 personer. Esmark har sommerhuse for 16 personer, som alle ligger på den jyske vestkyst. Noget, der er fælles for alle vores huse, er den super fine beliggenhed og bevidstheden om kvalitet, som vil sikre jer en fantastisk ferie. En liste med alle vores sommerhuse til 16 personer finder du her.

17 personer. Team Esmark har et stort udvalg af sommerhuse for 17 personer, lokaliseret på den jyske vestkyst. Alle huse har en fantastisk beliggenhed og høj kvalitetsstandard. Find dit sommerhus til 17 personer lige her.

18 personer. Masser af sommerhuse for 18 personer på den jyske vestkyst. Fælles for hvert af vores huse er, at de har en fantastisk beliggenhed og deres kvalitet er i top. Se overblikket over vores sommerhuse til 18 personer på denne side.

20 personer. På den jyske vestkyst finder du alle vores sommerhuse for 20 personer. Vores huse har alle det til fælles, at de har en vidunderlig beliggenhed og en høj kvalitetsstandard, så I kan holde jeres drømmeferie her. Du kan få et overblik over alle vores sommerhuse til 20 personer her.

22 personer. Esmark har sommerhuse for 22 personer, som alle ligger på den jyske vestkyst. Noget, der er fælles for alle vores huse, er den super fine beliggenhed og bevidstheden om kvalitet, som vil sikre jer en fantastisk ferie. En liste med alle vores sommerhuse til 22 personer finder du her.

24 personer. Oversigt over sommerhuse for 24 personer med lokation på den jyske vestkyst. Når du lejer gennem os, så får du altid et hus med en helt fantastisk beliggenhed og kvaliteten i top. Læs mere om vores sommerhuse til 24 personer her.

25 personer. Vi har samlet en liste med sommerhuse for 25 personer på den jyske vestkyst. Som alle vores sommerhuse er de garanteret fantastisk beliggenhed og høj kvalitet. Klik her for at se vores sommerhuse til 25 personer.

26 personer. Her kan du se en lille med alle vores sommerhuse, der alle har plads til 26 personer i et sommerhus. Alle vores Esmark sommerhuse lever op til vores høje Esmark standarder og det er med til at sikre dig, at du får en skøn ferie.

28 personer. Vi har sommerhuse for 28 personer og ens for alle vores sommerhuse er, at de alle har en beliggenhed langs Vestkysten. Her kan du nyde de brede hvide sandstrande og gå på opdagelse i den vestjyske natur.

30 personer. Med et sommerhus for 30 personer ved den jyske vestkyst er du sikret et hus, der har plads til alle gæsterne. Som altid garanterer vi en god beliggenhed og høj kvalitet. Få det fulde overblik over vores sommerhuse til 30 personer her.

32 personer. Vi har lavet en liste til dig, der viser alle vores sommerhuse til 32 personer. Alle sommerhusene har befinder sig langs Vestkysten, så du har rig mulighed for at opleve den vestjyske natur helt tæt på.

Indhegnet grund. Til din ferie med hunden er et sommerhus med indhegnet grund det perfekte valg. Her i Danmark finder man kun sjældent et sommerhus med indhegnet grund, men der findes dog enkelte undtagelser, hvor ejeren også har tænkt de firbenede gæster med i indretningen: Find dit sommerhus med indhegnet grund her

Online Kalender. Vi har udarbejdet en online-kalender der viser alle de perioder, hvor du har mulighed for at tage på ferie i sommerhus, du finder online-kalenderen her

Byferie i ferielejlighed ved Vesterhavet

Byferie med Vesterhavet og den fantastiske natur lige uden for døren. Se vores udvalg af ferielejligheder og sommerhuse til byferie ved Vesterhavet og book et ophold i en dejlig feriebolig i byerne ved Vesterhavet med gåafstand til både stranden og centrum.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...