NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Feriehus med lukket have – 180 meter til vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterhavsgade 28, Thorsminde

- Sommerhusnr.: L6605
8 pers.
Antal personer
180 m.
Nærmeste strand
240 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I en stor familie, som er på udkig efter et hyggeligt by-feriehus med vildmarksbad? Så er feriehuset på Vesterhavsgade 28 i Thorsminde et rigtig godt valg for jer. Her er der blot 180 meter i gåafstand til den kilometer lange sandstrand og det brusende Vesterhav. I kan klare jeres daglige indkøb i det velassorterede supermarked, som blot ligger 240 meter fra dette dejlige feriehus.

Hyggeligt by-feriehus på Vesterhavsgade 28

Lige så snart I træder ind i det 135 kvadratmeter store feriehus, vil I straks føle jer hjemme og have det godt. Her er plads til 8 gæster og 2 hunde, som til nat kan fordele sig i feriehusets 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng, og det sidste soveværelse er indrettet med en dobbeltseng og en køjeseng. I feriehuset finder I også et dejligt lyst badeværelse, som har gulvvarme, så her skal I ikke bekymre jer om kolde fødder.

Feriehusets hjerte er spisestuen, hvor hele jeres familie har mulighed for at samles og nyde, I har ferie sammen. På de lidt koldere dage, er det oplagt at tænde op i brændeovnen og nyde varmen brede sig i hele spisestuen. Imens I hører en knitren fra brændeovnen i baggrunden, kan I se en god film på fjernsynet eller spille et brætspil med familien ved spisebordet.

I køkkenet er der god plads til at lave lækre måltider til hele familien. Opvasken skal I ikke tænke på, da her er en opvaskemaskine, som klarer den for jer. Ude i gangen har I også mulighed for at bruge vaskemaskinen og tørretumbleren, som gør, at I ikke skal tænke på beskidt tøj eller håndklæder under jeres ferie.

Lukket terrasse og have

Feriehuset ligger på en 790 kvadratmeter stor grund, hvor der er en delvis stenbelagt, afskærmet og en lukket have. På terrassen har I flere forskellige gode siddeområder, hvor I kan nyde solens varme stråler, når den er fremme. Det er også her, I finder vildmarksbadet, hvor det kan anbefales at nyde et koldt glas vin, imens i sidder og bliver varmet godt igennem.

I haven er der masser af aktiviteter for børnene og de barnlige sjæle. Her har I både en gynge, trampolin og en sandkasse, som helt sikkert vil glæde jeres børn i en masse timer.

Den lukkede terrasse og have er helt sikkert også til glæde for jeres hunde, som frit kan løbe rundt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:135 / 790
Renoveret / Byggeår:2022 / 1905

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...