Hej med dig… jeg er Mark

Jeg er Mark – Esmarks helt egen helt, hvis jeg selv skulle sige det. Jeg er den søde lille bamse, der er med til at sprede hygge og glæde på Esmarks mange kontorer langs Danmarks vestkyst. Og lad mig bare sige det med det samme – jeg er virkelig god til det!

Jeg er født og opvokset på den jyske vestkyst, og har siden 1. juli 2022 været en fast del af Esmark-teamet. Det er også her, jeg har lært om at nyde livet og tage det med ro. Med mit positive sind og mine krammeglade personlighed er jeg altid klar til at sprede kærlighed og varme til alle mine venner og feriegæster.

Også selvom jeg er en bamse, så er jeg også en ægte humørspreder og hyggespecialist. Hvis vejret er gråt og kedeligt, er jeg klar til at lave alle mulige sjove og hyggelige aktiviteter for at få alle til at smile. Og hvis du har brug for en krammer eller en highfive, så skal du bare sige til – jeg er altid klar til at give masser af kram og kærlighed til mine venner.

Mark-paa-kontor

Jeg er så heldig, at mine skønne forældre, Janni og Anders, gav mig det perfekte navn – Mark! Men ved du hvad? Det var ikke kun dem, der bestemte navnet. Alle mine venner fik lov til at give deres bud på, hvad jeg skulle hedde. Og så var det min mor og far, der valgte det endelige navn. Jeg synes, det er sjovt, at mit navn kommer fra Esmark og er sammensat af de sidste fire bogstaver: M, A, R og K.

Det kan jeg allerbedst lide…

Jeg er ikke kun charmerende og dejlig blød, men jeg har også et kækt smil – også giver jeg verdens bedste krammere. Sommerhusferier er min favorit, og jeg kan slet ikke få nok af de sjove ferieaktiviteter, der hører med.

Mine ynglingsaktiviteter er at tage på cykelture og vandreture i naturen. Jeg er ikke den højeste, så jeg hopper som regel op i cykelkurven og nyder udsigten derfra. Jeg elsker at være ud i den friske luft og solskin, men hvis det begynder at regne, er jeg altså lidt af en klynker. Jeg bliver hurtigt våd og skal ofte pakkes ned i tasken, så jeg ikke bliver gennemblødt.

Men bare rolig, hvis vejret ikke er med os, så er jeg også klar til hygge indendørs. Jeg elsker at sidde foran brændeovnen med et sjovt spil og en kop varm kakao med flødeskum. Der er ingen grund til at gå kompromis med hyggen, vel?

mark-foran-brændeovn

Jeg elsker sjove aktiviteter som gynger, rutsjebaner og forlystelser – der sker noget, når man er i fart! Så hvis du har planer om at besøge en legeplads eller forlystelsespark, må du endelig ikke glemme mig! Jeg har flere gange været i LEGOLAND® i Billund, hvor jeg har udforsket de små LEGO verdener og prøvet de sjove forlystelser – de giver mig altid et sug i min bløde mave! Jeg er også lidt af en klatre-bamse og elsker at lege i trækroner. WOW-Park i Skjern og Billund er nogle af mine yndlingssteder. Her kan jeg slå mig løs og lege i timevis.

Se mig ride på Vesterhavets bølger

Når jeg tænker på ferie, så tænker jeg kun på én ting: at erobre de vilde bølger på Vesterhavet og en afslappende tur på Ringkøbing Fjord! Jeg elsker at surfe, for der er ikke noget bedre end at føle adrenalinen pumpe i bamsekroppen, mens jeg prøver at holde balancen på mit bræt.

Nu skal jeg ikke prale, men jeg er efterhånden blevet lidt af en ”surfer dude”. Okay, måske mere en ”nybegynder”, men stadigvæk. Jeg har stadig lidt tilbage at lære, men jeg er sikker på, at jeg snart kan surfe som en professionel – eller i det mindste bare tæt på.

Jeg er virkelig taknemmelig for WestWind Surfskoler, som altid hjælper mig, når jeg er ved at falde af brættet. Deres søde hjælpere får mig altid til at føle mig som en sand surf-legende – selv når jeg får en ordentlig røvfuld af bølgerne.

Der er ikke noget som at prøve forskellige former for surfing – jeg kan godt lide at variere det lidt. Nogle gange tager jeg mit E-Foil ud og føler mig som en superhelt, andre gange tager jeg mit windsurfingsudstyr på og føler mig som en flyvende bamse. Og når jeg er i humør til at det lidt mere afslappet, så tager jeg min SUP under armen og tager en rolig tur på fjorden. Desværre ender det ofte med, at jeg falder i vandet som en klodset and – plask! Det er lige før, at jeg burde få en medalje for at være verdensmester i at falde i vandet. Men Hey, det er jo også en slags rekord, ikke?

Så ja, min ferie drejer sig ofte kun om én ting: surfing, surfing og mere surfing! (og måske en is eller to på stranden)

Hunde er også mine bedste venner

Udover dig, så er hunde også mine bedste venner, for hunde og jeg er som to dråber vand – søde, bløde og altid klar på sjov og ballade! Selvom de er lidt større end mig, så er jeg ikke bange for at hænge ud med mine pelsede kammerater. Jeg elsker at tage dem med på tur i naturen, og især når vi leger kastepind! Det er sjovt at se dem styrte afsted som en raket efter pinden, mens jeg står og kaster den med alt hvad jeg har i mig.

Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af din familie og hænge ud sammen med dig og din firbenede bedste ven. Jeg er klar på alt – om det så er at tage en lur på sofaen, jagte frisbee på stranden eller en gåtur i skoven. Jeg kan ikke vente med at opleve det hele sammen med dig!

Jeg er en rigtig naturbamse

Jeg er ikke bare en bamse – jeg er en rigtig naturbamse! Jeg har brugt så meget tid i naturen, at jeg har fået skovens hemmeligheder ind under pelsen og sandet mellem tæerne. Men selvom jeg er mester til at bygge sandslotte, så er der én ting, jeg ikke bryder mig om ved stranden – at tage en dukkert i Vesterhavet. Jeg lader hellere dig få al det sjove ved at bade, mens jeg ligger på stranden og bliver en brun og smuk strandbamse.

mark-kigger-paa-havet

Du kan roligt kalde mig en naturbamse! Jeg elsker at udforske de smukke landskaber, og en god vandretur i skoven eller langs stranden får mine poter til at juble af glæde! Hvis jeg var en ægte bjørn, ville jeg helt sikkert gemme en masse honning i min hule. Men som en moderne bamse, går jeg på jagt efter rav på stranden! Jeg er specielt god til at finde smukke klumper i Blåvand – det er som om, ravet bare ligger og venter på mig.

Mark-er-med-paa-gaatur

Sommeren er min ynglingstid på året! Der er intet bedre end at slænge sig på vores dejlige strande og nyde livet. Men jeg tager også ansvar for vores smukke vestkyst. Jeg deltager nemlig i strandrensningsture med omhu. Jeg mener, at en strandtur ikke er fuldendt, før jeg har samlet mindst en bøttefuld affald, og jeg er klar til at tage udfordringen op! Og når man først har samlet affald, er det næsten som at vinde i et lotteri – hvem ved, hvad man kan lave af det hele? En flot nøglering, måske?

Jeg elsker bæredygtighed

Vidste du, at jeg er en vaskeægte bæredygtighedsbamse? Jeg er lavet af genbrugsmaterialer og har et bæredygtigt hjerte, der banker for vores dejlige natur. Hele min bløde krop er lavet af smeltede plastikflasker, som er blevet til det lækreste bamsefyld – både indvendigt og udvendigt. Det kræver kun ca. 10 plastikflasker at lave en lille charmetrold som mig!

Jeg elsker bæredygtighed så meget, at jeg faktisk hjælper Esmark med at redde vores planet. Vi tager på strandrensningsture, hvor jeg er med til at samle alt det affald op, som mennesker har efterladt. Og det bedste af det hele er, at affaldet bliver smeltet ned og genanvendt til noget helt nyt og brugbart. Hvem vidste, at en gammel tandbørste kunne blive til en flot nøglering? Du skal helt sikkert være med på den næste tur, det er sjovt og hyggeligt – og måske finder du din næste nøglering i sandet.

Kategorier Aktiviteter,Natur

Mød forfatteren - Kathrine

Jeg er vokset op på den jyske vestkyst i den lille fiskerby Hvide Sande og har boet her siden jeg var barn – dog havde jeg to års afstikker i Århus i forbindelse med uddannelse. I 2021 vendte jeg hjem til Hvide Sande, og har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Jeg elsker naturen, omgivelserne og roen, når jeg går gode, lange gåture ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Og så sætter jeg stor pris på at tilbringe tid med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...