Sommerhuse på Rebekkavej

Med indkøsrsel fra både P. Chr. Dahls Vej og Arvidvej ligger Rebekkavej godt isoleret fra Sønder Klitvej, som transporterer mange tusinder af gæster til deres feriedestination hvert år. Rebekkavejs  placering  i de rolige omgivelser er perfekte for børne- og hundefamiler, som ikke bliver forstyrret af en masse biler på grusvejen.

Tag på cykelferie i et sommerhus

Rebekkavej er også en del af den 40 kilometer lange natursti i virkelig skønne omgivelser, som spænder sig helt fra Nymindegab, gennem Hvide Sande og ender i Søndervig. Så en længere cykeltur nordpå vil føre dig til Hvide Sande, hvor tonsvis af aktiviteter og tilbud ligger og venter for dine fødder. Og trænger du til en væsentlig kortere distance kan Nymindegab  passende aflægges et visit. Nymindegab huser blandt andet spændende souvenirbutikker, hvor du kan købe en masse spændende  kendetegn for området. f.eks. Lyngvig Fyr.

Er du til mere ekstreme forhold ligger Blåbjerg Plantage i nærområdet. Her kan du på mountain bike prøve kræfter med forskellige ruter alt efter distance og niveau.

Direkte adgang til stranden og masser af muligheder for børnene.

En ferie i et feriehus på Rebekkavej betyder kort afstand til stranden. Flere af Esmarchs feriehuse på Rebekkavej ligge med under 300 meter til stranden og vesterhavet, og der kan hele familien bruge timer i sandet.

« Se sommerhuse i Bjerregård

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Meget brugervenlig ift. ankomst og aflevering af nøgler Ke...
» Se flere vurderinger af Esmark her

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...