Tag på hyggelig juleferie i Danmark

Tag på en hyggelig juleferie i Danmark og slip væk fra juleræset. Her kan du nyde en hyggelig juleferie i et sommerhus med hele familien. Hos Esmark kan du vælge mellem et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Vestjylland, der ligger helt ud til Vesterhavet. Så lad julefreden sænke sig, mens du nyder juledagene med dem, du holder af.

Juleferie i sommerhus med familien

Det er svært at forestille sig en mere hyggelig jul end med familien i et sommerhus. Selvom kulden og blæsten hersker udenfor, er det skønt at holde juleferie i Danmark. Det er den tid på året, der virkelig står i hyggens tegn, og hvor der er fokus på afslapning og gode stunder med familien.

Der er også mulighed for at komme ud og opleve forskellige familievenlige julearrangementer i Vestjylland. Du kan fx besøge de hyggelige lokale julemarkeder, tage til juletræsfest for børnefamilier, opleve Jul på Bundsbæk Mølle og meget mere.

Book dit sommerhus i juleferien her:

Plads til julehygge og julemad

Vi har sommerhuse i alle størrelser, så der er masser af plads til julehygge, når du holder jul i et sommerhus ved Vesterhavet. Der er også altid gode køkkenfaciliteter i Esmarks sommerhuse, så der er også rig mulighed for at kredse om den lækre julemad.

Slip for julestress

Når det er blevet populært at holde jul i et sommerhus, skyldes det i høj grad, at mange har et ønske om at komme væk fra den stress og jag, som julen mange steder er blevet fyldt af.

Det slipper du for, når du holder jul i sommerhus. Her kan du lade julefreden indfinde sig og bare nyde at være sammen med dine nærmeste.

Skønne aktiviteter i december

Der er også mange skønne juleaktiviteter i området ved Vesterhavet i december. I Hvide Sande kan du fx opleve julemanden ankomme til byen med Juleskibet, og han deler gladeligt slik ud til både børn og barnlige sjæle.

Du kan også besøge den gamle og meget charmerende købstad Ringkøbing, som er en fantastisk oplevelse i julemåneden. Ringkøbing er kendt for sine røde tag og gamle bygninger, og de kommer for alvor til deres ret i den hyggelige juletid.

Se Vesterhavet om vinteren

De fleste forbinder først og fremmest Vesterhavet med badning om sommeren, men Vesterhavet er på mange måder lige så skøn i vinterhalvåret. For nok er vandet blevet koldt, men det er en fantastisk oplevelse at gå lange ture på stranden med klitter så langt øjet rækker mod både nord og syd.

Find luksussommerhuse til juleferien

Skal det være ekstra lækkert at være i sommerhus i julen, så har vi hos Esmark har vi et stort udvalg af luksussommerhuse, som også kan lejes i juledagene. Vi har cirka 400 5-stjernede luksussommerhuse, og mange af disse har både swimmingpool, aktivitetsrum, spabad, sauna, og hvad du ellers kan ønske dig af et luksussommerhus.

Vi har også et meget stort udvalg af mere klassiske sommerhuse med fx spabad og sauna, så der er masser af muligheder for selvforkælelse, når du lejer et sommerhus hos Esmark.

Sommerhusudlejning i december

Hos Esmark tilbyder vi sommerhusudlejning i julen og har ferieboliger i alverdens afskygninger ved Vesterhavet i Jylland. Vi udlejer sommerhuse i alle størrelser med forskellige faciliteter. Det betyder, at du nemt kan finde den helt rette feriebolig for din familie.

Det gælder, uanset om du er mest til et lille og hyggeligt sommerhus eller et stort sommerhus med både swimmingpool, sauna og spa. Du kan nemt finde det helt rette sommerhus til jeres juleferie i Danmark ved at benytte søgefunktionen til venstre. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få en ekstra hyggelig jul med familien i sommerhus.

chevron-down

Kan jeg leje sommerhus i juleferien hos Esmark?

Ja, vi har hos Esmark masser af sommerhuse til udlejning i juleferien. Vores sommerhuse ligger alle på den jyske vestkyst på den populære strækning fra Blåvand i syd over Henne, Vejers, Houstrup og Bjerregård til området nord for Søndervig.

Du kan bestille dit ophold her på vores hjemmeside, og du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

chevron-down

Hvad kan jeg lave i sommerhuset i juleferien?

Når du holder juleferie i sommerhus, er det helt op til dig selv, om ferien skal stå på afslapning eller aktiviteter i ferielandet.

Hvis du ankommer tidligt til sommerhuset, er der også flere hyggelige handelsbyer i det vestjyske, hvor du kan foretage de sidste juleindkøb. Det kan du fx gøre i Hvide Sande eller i Ringkøbing, hvis du holder ferie i området ved Søndervig, og hvis du er i sommerhus i Blåvand, kan du overveje at tage på juleshopping i Esbjerg, hvor du finder Danmarks længste gågade med flere end 200 specialbutikker.

chevron-down

Kan jeg holde nytår i sommerhuset?

Ja, hos Esmark udlejer vi også sommerhuse i nytårsugen, og det er ganske populært at holde nytår i sommerhus, fordi det er en god måde at komme væk fra larm og stress og i stedet nyde nogle rolige dage i et sommerhus. Der er også mange hundeejere, som vælger at holde nytår i et sommerhus af hensyn til deres hund.

chevron-down

Er det muligt at leje sommerhus for en weekend?

Det kan du som udgangspunkt ikke. Det skyldes, at der normalt er skiftedag for sommerhuse om lørdagen, så hvis et sommerhus lejes ud i en weekend, koster det husejeren to ugers udlejning. Du er dog altid velkommen til at kontakte os med en konkret forespørgsel på enten mail eller telefon.

chevron-down

Kan jeg leje sommerhus med indendørs pool?

Ja, hos Esmark har vi cirka 200 ferieboliger med egen pool eller adgang til en fælles pool. Du kan se udvalget ved at sætte flueben ved swimmingpool i søgefunktionen her på hjemmesiden.

2024
Sommer
Juni Juli August
Uge 22 Uge 22 Uge 27 Uge 27 Uge 31 Uge 31
Uge 23 Uge 23 Uge 28 Uge 28 Uge 32 Uge 32
Uge 24 Uge 24 Uge 29 Uge 29 Uge 33 Uge 33
Uge 25 Uge 25 Uge 30 Uge 30 Uge 34 Uge 34
Uge 26 Uge 26 Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35
2024
Efterår
September Oktober November
Uge 35 Uge 35 Uge 40 Uge 40 Uge 44 Uge 44
Uge 36 Uge 36 Uge 41 Uge 41 Uge 45 Uge 45
Uge 37 Uge 37 Uge 42 Uge 42 Uge 46 Uge 46
Uge 38 Uge 38 Uge 43 Uge 43 Uge 47 Uge 47
Uge 39 Uge 39 Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48
Uge 40 Uge 40    
2024 2025
Vinter
December Januar Februar
Uge 48 Uge 48 Uge 1 Uge 1 Uge 5 Uge 5
Uge 49 Uge 49 Uge 2 Uge 2 Uge 6 Uge 6
Uge 50 Uge 50 Uge 3 Uge 3 Uge 7 Uge 7
Uge 51 Uge 51 Uge 4 Uge 4 Uge 8 Uge 8
Uge 52 Uge 52 Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9
Uge 1 Uge 1    
2025
Forår
Marts April Maj
Uge 9 Uge 9 Uge 14 Uge 14 Uge 18 Uge 18
Uge 10 Uge 10 Uge 15 Uge 15 Uge 19 Uge 19
Uge 11 Uge 11 Uge 16 Uge 16 Uge 20 Uge 20
Uge 12 Uge 12 Uge 17 Uge 17 Uge 21 Uge 21
Uge 13 Uge 13 Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22
Uge 14 Uge 14    

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...