Dejligt sommerhus med sauna og udendørs spabad i Bork Havn

4
icon
icon
icon
icon

Nordmarken 77, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 10711
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Den lille by Bork Havn ligger smukt ved Ringkøbing Fjord og er den perfekte feriedestination i Danmark for familier med børn, såvel som for de, der elsker vandsport. Dette smukke og eksklusive sommerhus har sauna og spa på badeværelset, samt et udendørs boblebad på terrassen – det hele venter dig på Nordmarken 77, hvor der er plads til op til 8 personer.

Velvære i sommerhuset eller i det fri – udendørs spa og sauna!

Nogle gange kræver det ikke så meget at få et afbræk fra hverdagen. Masser af natur, ikke langt til vandet, dejligt feriehus og de rigtige rejsekammerater gør ferien helt speciel og mindeværdig.

Feriehuset på Nordmarken 77 ligger i udkanten af Bork Havn og​​ imponerer allerede ved ankomst med sin moderne konstruktion. Den skønne indretning er komfortabel og på samme tid smagfuld. Højdepunktet, især for dem, der ønsker at forkæle sig selv, er boblebadet og saunaen på badeværelset og selvfølgelig det udendørs boblebad på terrassen! Forkæl dig selv med denne lille ekstra glæde og nyd de afslappende øjeblikke.

Samlet set kan dette feriehus rumme op til 8 personer. 2 badeværelser og i alt 4 soveværelser står til jeres rådighed. Dette sommerhus er både perfekt til en ferie med dine venner eller familie – og hvorfor ikke invitere dine forældre med på familieferien?

Takket være den gode indretning vil alle finde et roligt sted og stikke næsen i en spændende bog eller bare tage en pause. Brændeovnen vil ligesom varmepumpen sikre behagelige temperaturer.

Bork Havn – familievenlig perle ved Ringkøbing Fjord!

Feriehuset har en skøn terrasse, hvor I kan bruge grillen og nyde solen på solrige dage. For børnene er der en gynge, en sandkasse og endda en trampolin! Generelt er sommerhusområdet og byen Bork Havn meget familievenlig og på dine gåture i nabolaget opdager du altid nye legepladser, hvor alle kan have det sjovt.

I Bork Havn er der nok udflugtsmål og masser af variation, hvis det ønskes. Byens hjerte er den hyggelige havn, hvor der er caféer, restauranter og små butikker. Fjorden er et ægte eldorado for vandsportsentusiaster. Her kan I både svømme, windsurfe, kitesurfe eller prøve stand-up-paddling. Da fjorden ikke er særlig dyb, er det intet problem at være nybegynder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.212
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...