Feriehus i naturskønne omgivelser med brændeovn

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30013
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup på Søndre. Skovvej 32 møder I dette skønne feriehus med plads til 6 feriegæster. Kom og nyd en dejlig afstressende ferie i Houstrups skønne naturområde, som byder på både strand, skov og klitplantage. Udnyt muligheden for at undslippe hverdagens stress og jag, og nyd lyden af brændeovnens knitren om aftenen.

Med 2 gode sovepladser og et fint badeværelse i sommerhusets anneks, er huset perfekt også til ferie med fx de større børn, med 2 par eller når bedsteforældrene gerne vil med.

Hygge og afslapning med egen brændeovn

Trænger I til en afslappet ferie, langt væk fra den travle hverdag?  I kan tænde op i brændeovnen og slappe af i den beroligende lyd af brændeovnens knitren.

Stuen byder jer også på et lækkert tv-hjørne, hvor I kan læne jer tilbage og se en god film på fladskærms-TV’et i familiens selskab. Sofaområdet lægger også op til samvær med familien, så tag spil og kort med og få det bedste ud af den hyggelige ferie.

Det lækre og åbne køkkenalrum giver jer mulighed for at være sammen og spise masser af lækker hjemmelavet mad. Og med direkte udgang fra køkkenet til terrassen kan I spise jeres mad udenfor og nyde den friske luft hele dagen.

Sommerhus med 2 badeværelser og plads til 6 personer

Sommerhuset på Sdr. Skovvej 32 er praktisk og hyggelig og opdelt i 2 afdelinger. Hovedhuset består af 2 soverum og et badeværelse med bruser, køkken og stue-alrum. Ved siden af huset med egen solterrasse og indgang finder I annekset. Her er et godt soverum med dobbeltseng og et ekstra badeværelse. 

Afskærmet terrasse og fantastiske naturoplevelser

Nyd soltimer og aftentimer på den afskærmede terrasse, som specielt lægger op til grillhygge om aftenen. I kan også ligge og dase på solsengene på den anden terrasse, hvor solen vil skinne på jer det meste af dagen.

Tag på tur i den smukke danske natur, og nyd freden og synet af Houstrups skov og klitplantage. Her kan I tage på mange vandreture, cykelture og rideture. Området er utrolig smukt og en god måde at slippe hverdagen på. Kun 3 km fra feriehuset finder I stranden, og Vesterhavet er helt sikkert et besøg værd hele året rundt.

Nær Houstrup ligger der andre feriebyer, såsom Henne Strand, Bork Havn og havnebyen Hvide Sande, som alle byder på skønne oplevelser og shopping hele året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30013

D.
sagde , Jelling

Det er et rigtig hyggeligt sommerhus med god plads til familien. Dejligt anneks. God græsplæne til fodbold.Dejligt område tæt på strand og indkøbsmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.250
Renoveret / Byggeår:2011 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (56 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...