Rigtig hyggeligt sommerhus med opvaskemaskine

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30210
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4250 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hyggeligt sommerhus til 5 personer, som råder over både opvaskemaskine og vaskemaskine? Så er dette hus måske det helt rigtige til jer.

Familievenligt sommerhus i Houstrup

I dette sommerhus er der især tænkt på småbørnsfamilierne. Børneværelserne er rigtig hyggeligt indrettet, og i huset finder I både en vaskemaskine og en tørretumbler, så græspletterne hurtigt kan vaskes af igen. Har I teenagere med, vil de helt sikkert nyde godt af den gratis internetforbindelse, så de kan streame film og Facebook på deres iPad’s, computere og telefoner.

I opholdsstuen kan I sætte jer ned og planlægge de næste dages udflugter, og i køkkenet er der plads til fælles madlavning. Efter maden sørger opvaskemaskinen for at klare arbejdet for jer, mens I slapper af på sofaen. Brændeovnen i stuen vil både give god varme på de kolde feriedage og sprede masser af hyggelig stemning.

Nyd det gode vejr på terrassen

I det gode vejr er det oplagt at rykke ud på terrassen, hvor I kan nyde solens varme fuldt ud. Her står både havemøblerne og grillen klar, og der står altså intet i vejen for at holde en grillaften for familien i det varme sommervejr.

Vil I hellere tage børnene med en tur til stranden, tager det kun et par minutters kørsel at nå dertil. Mens børnene går på jagt efter muslinger og sten, kan I betragte den smukke udsigt og nyde den friske havluft. Her er der altid noget nyt at udforske og gå på opdagelse efter, lige meget om solen skinner, eller vinden suser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30210

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit toller Terrasse, sowohl drinnen, als auch draußen fühlt man sich sehr schnell wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches Ferienhaus in absolut traumhafter Umgebung mit tollen Möglichkeiten draußen zu sitzen ( Abends sogar in wundervollerem Ambiente durch tolle Beleuchtung)

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Ferienhaus mit großzügiger Terrasse. Ein überdachter Bereich erlaubt auch bei Regen den Aufenthalt draußen. Perfekt für 2 Personen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...