Lyst og flot sommerhus på stor naturgrund i Houstrup

4
icon
icon
icon
icon

Pugeldal 30, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30355
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På en 2116 kvadratmeter stor naturgrund i Houstrup, omkranset af høje træer, ligger sommerhuset på Pugeldal 30, som i 2023 gennemgik en stor renovering. Her er der plads til at 6 personer kan nyde en afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

Ferietid betyder nærvær i gode rammer

Sommerhuset, som går under det søde navn ”Hybenhytten”, er i 2023 blevet renoveret og fremstår lyst og venligt med en stilfuld og moderne indretning. De 76 kvadratmeter fordeler sig blandt andet på de 3 værelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge og det sidste soverum har 2 enkeltsenge.

Opholdsrummet, hvor stue og spisestue er samlet med direkte adgang til køkkenet, er perfekt til at nyde hinandens nærvær mens i hver især laver noget forskelligt. Nogle er måske gået i køkkenet for at bage noget lækker kage, mens andre nyder duften deraf, mens de læser en god bog i sofaen, lægger puslespil eller planlægger morgendagens aktiviteter.

Opvarmningskilden er en varmepumpe, som hurtigt og effektivt skaber en behagelig temperatur og godt indeklima. Det er godt til både miljøet og pengepungen. I værelserne er der el-radiatorer til at supplere med og badeværelset har også gulvvarme. Når hyggen skal helt til tops, kan I tænde op i brændeovnen og nyde synet af de fortryllende flammer, mens varmen breder sig og skaber den helt rigtige atmosfære.

Stor grund med plads til at holde ferie

Fra stuen kan I gå direkte ud på terrassen, der både har en overdækket og åben del, så I kan sidde udenfor uanset vejret. Her finder I både havemøbler, solvogne og en grill, så I rigtig kan slappe af og lave lækre måltider, der smager af sol og sommer.

Den 2116 kvadratmeter store grund råder også over et stort græsareal, hvor I rigtig kan brænde krudt af. Til børnene er der også en sandkasse og et legetårn med både rutsjebane og gynge.

Naturskønne Houstrup

Med sommerhusadresse på Pugeldal i Houstrup er I aldrig langt fra naturen og kilometervis af cykel- og vandrestier. Vesterhavet ligger blot 3 kilometer væk og er selvfølgelig et must at besøge uanset vejr og årstid.

Nørre Nebel ligger heller ikke langt fra Feriehuset. Her kan I gøre jeres indkøb i både dagligvarebutikker, hos bageren og i andre specialbutikker.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.116
Renoveret / Byggeår:2023 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...