Charmerende feriehus til 4 i grønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Sandtag 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30356
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I på jagt efter er superhyggeligt sommerhus i et roligt grønt område? Så er Sandtag 23 i Houstrup et godt bud. Her vil I hurtigt føle jer hjemme; både inde i det lille charmerende feriehus og udenfor er de fineste rammer til en dejlig ferie nær Vesterhavet. Hjertelig velkommen

Rummeligt feriehus med lys og venlig indretning

Så snart man træder indenfor, fornemmer man feriehusets varme. Her er lyst og venligt; et sted man virkelig har lyst til at være! Her er loft til kip, fritlagte loftbjælker og store vinduer, hvorfra der er en dejlig udsigt udover naturgrunden. Et feriehus i rolige nuancer, hvor I sammen kan slappe af!

Det smukke køkken ligger i åben forbindelse med stuen, så man altid er sammen med dem, man holder af, og sammen kan nyde ferien. Den hyggelige brændeovn er placeret således, at den afgiver dejlig varme i begge rum. I køkkenet kan I lave dejlig mad, og sofaen indbyder til afslapning med en god bog eller film. Varmepumpen sørger desuden for et behageligt indeklima. Udover det skønne lyse opholdsrum byder feriehuset på to rummelige soveværelser samt et flot badeværelse med gulvvarme.

På badeværelset findes et badekar, hvor I kan slappe af. Praktisk er her også vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for at vaske lidt håndklæder undervejs.

Sydvendt terrasse og dejlig naturgrund afskærmet af træer

Dette smukke feriehus nær Houstrup ligger på en skøn grund omgivet af træer, hvor I oftest kan finde et sted med læ. Rundt om feriehuset finder I flere hyggelige terrasser, så I altid kan finde et dejligt sted – havemøblerne står allerede klar! Nyd solens varme, mens børnene leger på den grønne græsplæne.  Grunden er knap 2200 m2, så her kan børnene boltre sig med en fodbold eller kongespil.

De lune sommeraftner skal naturligvis også afslutte på terrassen. Her kan I tilberede et dejligt måltid på grillen og nyde en godt glas rosé hertil.

Idyllisk placering mellem skov og hede.

Ferieområdet, Houstrup, er et naturskønt og roligt område mellem hede og skov. Herfra har I heller ikke langt til Vesterhavet, der er et must at besøge. Her er altid skønt uanset årstiden. I området er det oplagt at tage cyklen med, da der findes mange naturskønne områder i området. Besøg eksempelvis Hattebjerg ved Nymindegab, Filsø eller Blåbjerg Plantage.

Indkøbsmuligheder, specialbutikker og et pizzeria finder I i nabobyen, Nørre Nebel. Fra Nørre Nebel til Nymindegab er det muligt at køre på skinnecykler – pak evt. en lille kurv, så I kan gøre et hyggeligt frokostspot undervejs. Minigolfbanen hos Lindvig er perfekt til familiedysten, ligeledes er Givskud Zoo eller LEGOLAND Billund også oplagte aktiviteter.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:86 / 2.190
Renoveret / Byggeår:2015 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...