Hyggeligt træsommerhus på helt ugeneret og lukket naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 66, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30429
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrups skønne ferieområde ligger dette træsommerhus på en helt ugeneret naturgrund omkranset af skovens høje træer. Her er I garanteret en dejlig ferie i fred og ro med tid til at værne om jer selv og hinanden.

Hyggeligt og praktisk med alt, hvad ferien behøver

Det hyggelige træhus har plads til op til 6 personer og er helt perfekt til en familietur eller måske en romantisk udflugt for to. I de ugenerede omgivelser har I de bedste forudsætninger for at få masser af fred og ro til at nyde hinandens selskab.

Indvendigt rummer huset alt, hvad I behøver til jeres ferie. Et veludstyret køkken sørger for, at I kan tilberede nogle lækre måltider, og den hyggelige stue med brændeovn kommer med garanti til at danne rammerne om masser af fine ferieøjeblikke med filmaftener på sofaen og kortspil rundt om bordet, mens mørket falder på uden for vinduet.

Køjeværelset bliver et hit blandt de mindste feriegæster, og derudover finder I to fine dobbeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn og tanke ny energi til udflugterne, strandturene og hjemmedagene på terrassen.

Lukket naturgrund med stor have – et paradis for børn og hunde

Den lukkede naturgrund med stor have er et paradis for børnene og hunden især, og mens de leger på græsplænen, kan I læne jer tilbage i liggestolene og nyde de naturskønne omgivelser i fulde drag.

Med fuglefløjt og bladenes rislen som nærmeste nabo kommer der helt sikkert til at blive tilbragt mange feriedage på den store sydvendte terrasse, og får I brug for lidt variation, er der masser af mulige udflugtsmål i nærheden.

Kun en kort køretur væk finder I Houstrups brede sandstrand, ligesom det fantastiske naturområde Blåbjerg Plantage hurtigt kan nås. Herudover finder I flere små hyggelige feriebyer i nærheden, heriblandt både Hvide Sande, Bork og Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30429

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattet und gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei dem Ferienhaus handelt es sich um ein kleines sehr gemütliches Häuschen. Es ist alles vorhanden, was für denUrlaub benötigt wird. Es hat ein schönes Grundstück.

Es ist alles so i. O. Wir würden dieses Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ruhig gelegenes Ferienhaus mit allem, was man für seinen Urlaub braucht. Großes Grundstück, was für Kinder zum toben perfekt ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1980

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...