6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en åben naturgrund med enkeltstående træer for enden af en blind vej ligger dette ældre feriehus med plads til 6 personer. Jeppesvej 12 er indrettet med 3 soveværelser, to med dobbeltseng og et med en trekvart-seng samt et nyere badeværelse.

Sauna, kaminhygge og afslapning i udestuen

I det åbne køkken kan I nemt tilberede gode måltider og da opvaskemaskinen klarer resten, er der god tid til familiespil ved spisebordet. I kan også tænde op i husets brændeovn og nyde den knitrende varme, mens I slapper af i de bekvemme stuemøbler og sammen ser en god film. 

Fra husets stue er der udgang til en udestue, – en skøn mulighed for også på køligere dage at tanke lys og energi. Bider vinden fra Vesterhavet og I trænger til rigtigt at blive varmet igennem efter en lang dag ved havet, så er der mulighed for at smutte ud i annekset, hvor I finder husets sauna. 

Afskærmede terrasser og legemuligheder for de små

På Jeppesvej 12 er der store, dejlige, afskærmede terrasser på begge sider af huset. Herfra kan I sidde og kigge på, at børnene leger i haven og der er god mulighed for lange hvil på solvognen, eller uforglemmelige aftner med grillmad og hygge. Også familiens hund har sin plads udenfor, da et stykke af grunden er indhegnet.

Skov og strand lige om hjørnet

Holder man ferie på Jeppesvej 12, er man dejlig tæt på skov og strand: Houstrup byder nemlig ikke kun på en skøn strand, men ligger lige op til den naturskønne Blåbjerg plantage og Ringkøbing fjord, som åbner for fantastiske vandre- eller cykelture.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30458

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, großes Grundstück. Der Wintergarten ist einfach genial!! Comfortable Ledercouch Ausstattung, pflegeleicht mit Haustieren. Toller Kaminofen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein Urgemütliches liebevoll eingerichtetes Ferienhaus,das Vollkommen & gut ausgestattet ist.Einschließlich
Die beiden liebevoll gestalteten Terrassen. Kinder sowie Hunde kommen auf dem Riesigen Grundstück voll auf ihre Kosten !!Vielen Dank an euch

Das Haus ist super gemütlich,und steht auf einem HERRLICHEN Grundstück

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Ferienhaus haben wir nun schon zum dritten Mal einen sehr gemütlichen Urlaub verbracht und weitere Aufenthalte sind schon gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...