Hyggeligt sommerhus med sauna i ugenerede omgivelser

3
icon
icon
icon

Søndervang 65, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30530
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om en ferie, hvor du kan slappe af? En ferie, hvor der er tid til at være sammen med familien og gå lange ture i flotte naturomgivelser? På Søndervangen 65 i Houstrup finder du dette hyggelige sommerhus med sauna. Huset ligger på en dejlig, ugeneret grund, hvor træer og buske søger for, at I kan nyde ferien i ugenerede omgivelser. Du kan medbringe 1 hund.

Pæn og hyggelig indretning med sauna

Huset er hyggeligt indrettet, og her skinner den venlige og klassiske sommerhusstil igennem med den enkle møblering og de lyse trævægge og lofter. Her er der lagt vægt på, at I helt fra start af skal kunne slappe af og nyde feriefreden i den rolige atmosfære. Hele sommerhuset, på nær køkkenet, er blevet renoveret i 2021.

Sommerhuset ligger i fredfyldt ferieområde med en smuk og rig natur, og efter en lang dag udenfor blandt skovens høje træer og fuglenes fløjten, kan I runde dagen af i den varme sauna og lade batterierne op til endnu en dejlig dag i feriens tegn.

Sommerhuset er indrettet med tre gode soverum og en hyggelig opholdsstue. Herfra kan I nyde udsigten til husets terrasse og den skønne natur. Når mørket falder på, kan I tænde op i brændeovnen og nyde den knitrende varme, der spreder hygge i stuen. Der er også en trådløs Sonos højttaler, så I kan nyde jeres yndlingssange på ferien.

Sommerhus med plads til udeliv

Både fra husets spiserum og opholdsstue har I direkte adgang til de skønne udearealer, hvor I kan nyde udelivet fra morgen til aften. En del af terrassen er overdækket. Her kan I hygge, spise og slappe af med lidt ekstra læ.

Sommerhuset har desuden en dejlig stor plænegrund, som giver masser af plads til leg og aktiviteter. Her kan hele familien også samles til et spil bold eller et slag vikingespil på en varm sommerdag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30530

DK
D.
sagde , Danmark

Feriehuset er virkelig hyggeligt og ligger på en stor og fredelig grund. Der er en stor dejlig terrasse på grunden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein einfaches, aber geschmackvolles und geräumiges Ferienhaus mit vielen Sitzgelegenheiten. Die Zimmer sind eher klein, aber die Betten sehr gemütlich. Schön ist die offene Küche und die tolle große Holzterasse, auf der den ganzen Tag die Sonne scheint.
Die Nachbarn können auch nicht ins Haus einblicken, das ist sehr angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges Ferienhauss, das Famielen viel Platz drinnen und draussen bietet ein gemütlichen Urlaub zu verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2021 / 1984

Køkken:

Fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...