Feriehus med spa og sauna i rolige omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30531
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette store lækre feriehus har den skønneste beliggenhed i Houstrup, roligt og hyggeligt på en dejlig naturgrund omkranset af træer. Indrettet med god plads til 8 personer og en hund – med 2 badeværelser og alle vigtige hvidevarer – er huset det optimale valg fx for den store familie. Både inde og ude

Lyst indrettet med brændeovn og wellnessområde

På Hedevang 61 er der god plads til hygge med hele familien, der kan samles om det lange spisebord eller hygge i den bekvemme sofa foran brændeovn og fladskærms tvét. Gennem det åbne køkken med opvaskemaskine er der direkte adgang til terrassen, så snup bare den første kop morgenkaffe med ud og nyd den særlige morgenstemning.

Feriehuset er indrettet med 2 badeværelser, begge med gulvvarme. I det ene står spa og sauna klar til, at I kan hygge og lade jer rigtigt varme igennem efter en lang tur ved stranden med frisk vest vind.

Håndklæderne smides bare i husets vaskemaskine og tørretumbler.

Hyg i hængemåtten på afskærmet grund med legeredskaber

Hedevang 61 ligger dejligt afskærmet og privat ud til et lille skovområde. Grunden indbyder til leg og muse, snup en krimi og læg dig til rette i hængekøjen. På den store terrasse står der naturligvis både havemøbler og grill klar til brug. Et skur står klar til medbragte cykler, fiskestænger eller barnevogne.

Imens de voksne forbereder grillmaden, kan de sagtens holde øje med de små, der leger i sandkassen eller tager en tur på gyngen.

I og omkring Houstrup er der masser af muligheder for gode cykelture gennem skov og hede og ned til stranden. Til Nr. Nebel, hvor der er masser af indkøbsmuligheder, er der kun et par bilminutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30531

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem guten Zustand und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Raumaufteilung ist gut durchdacht und es ist alles da, was man braucht.
Der Blick von der Terrasse ist unglaublich schön, da fängt direkt der Wald an.
Die Bäder sind auch in Ordnung. Wir würden das Haus auf jeden Fall wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist absolut genial, die zwei Wochen waren sehr schön. Für die zwei Wochen Dauerregen kann ja niemand etwas, der Ofen und das gemütliche Haus haben da gut weitergeholfen.
Ich werde sicherlich nochmal das Haus buchen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in einer ruhigen Lage. Guter Startpunkt um die Landschaft per Fahrrad zu erkunden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.500
Byggeår:2004

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...