Lyst og lækkert feriehus med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 227, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30620
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse og lækre feriehus sætter med sin gode indretning og sine ekstra highlights rammerne for en afslappende og fredfyldt ferie langt væk fra hverdagen. Her sørger saunaen, spabadet og brændeovnen for ekstra god feriestemning og varme på de kolde dage.

Afslappende ferie i Houstrup – med sauna og spa

Især børnefamilierne og hundeejerne vil føle sig rigtig godt tilpas her, og på de 126 m² finder I god plads til 8 personer i de charmerende omgivelser.

Lyse trævægge, store vinduespartier og en og stilfuld indretning sørger for en dejlig afslappende atmosfære, og her vil I med sikkerhed nyde ferien fuldt ud med jeres nærmeste med hjemmelavede måltider rundt om det store spisebord og sene filmaftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

I det største af to badeværelser finder I jeres helt egen wellnessoase med sauna og stort spabad. Her kan I forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra, og på de sene aftener, når børnene er blevet lagt i seng, kan I læne jer tilbage i varmen og tanke energi til endnu en dejlig feriedag.

Til sommerhuset er der en el-ladestander, så I kan oplade jeres el-bil hjemme på adressen, mens I holder ferie her.

Idyllisk feriestemning i smukke omgivelser

På Nørrevang 227 får I en fredelig beliggenhed i udkanten af Houstrups smukke skovområde, og på den store grund, omgivet af høje træer, kan I helt ugeneret nyde de solrige dage på den møblerede terrasse.

De mindste feriegæster vil også falde godt til her – og den store græsplæne med gyngestativ, rutsjebane og sandkasse bliver et sikkert hit, ligesom hundene kan få lov til at tumle her, alt imens I nyder solens varme og feriefreden.

Har I lyst til at udforske den mangfoldige natur og det rige dyreliv, er der et hav af vandre- og cykelstier i området, og har I lyst til en biludflugt, er både den skønne sandstrand og den hyggelige ferieby Henne Strand kun en kort køretur væk.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30620

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, mit allem was man benötigt ist vorhanden, so dass man sich beim Ankommen gleich wohl fühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus, alles da was man braucht.
wir kommen wieder !!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus wurde bereits zum 2ten mal von uns gebucht. Das Ferienhaus war für uns 6 Personen sehr komfortabel.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.440
Renoveret / Byggeår:2008 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...