Nyrenoveret i 2019 med sjæl og charme

3
icon
icon
icon

Søndervang 141, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30658
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I naturskønne Houstrup på Søndervang 141 finder I dette dejlige feriehus, som er nyrenoveret i 2019. Skråvæggene og de synlige bjælker sætter sit helt særlige præg på huset, som er lyst og indbydende, og huset er både ideelt for jer med større og mindre børn.  

Forbrugsvenligt hus med plads og rum til hygge

Alt føles inden for rækkevidde i dette sommerhus; stue og køkken hænger fint sammen og samler helt naturligt familien. De 3 soverum samt badeværelset omkranser stue-køkkenområdet, og direkte fra stuen træder I ud på den store dejlige terrasse.

Jeres børn vil nyde at få deres egen soveafdeling og spillebule på hemsen, mens de voksne hygger sig over et glas vin til aftensmaden lige nedenunder.  

Opvaskemaskinen sørger for, at I hurtigt kan komme videre med hyggen og udendørs aktiviteter, og en varmepumpe sikrer jer, at I holder forbrugsudgifterne nede.

Aktivitet og afslapning både i haven og i nærområdet

På terrassen kan I både side afskærmet og i læ på mere blæsende dage, samtidig med at I nyder solens stråler. Med direkte udsyn til græsplænen kan I roligt smække benene op, mens ungerne og hunden boltrer sig. Til de konkurrencemindede i familien er der også god plads til udendørs spil, og den delvist overdækkede terrasse gør det muligt at lade feriedagene klinge ud under stjernerne, mens dagens indtryk bundfælder sig.

Lige i nærområdet af feriehuset på Søndervang 141 finder I forskellige udflugtsmål. Om I har lyst til en tur til Houstrup strand for at indtage bølgernes brusen, eller om det skal være Henne strand med sine butikker og sit gode udbud af spisesteder, så har I begge strande inden for kun nogle kilometers afstand. Af andre oplevelser kan bl.a. anbefales skinne cykling, badeland og Bork vikingehavn eller en tur til Filsø.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30658

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gut ausgestattetes Ferienhaus mit einladener, sichtgeschützter Terrasse und einem schönen Garten. Die Betten waren bequem und es gab ausreichend Geschirr und Besteck. Das Ferienhaus bietet ausreichend Platz für 2 Erwachsene, 2 Kinder und 1 Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist genau richtig für 2 bis 6 Leute. Beim nächsten Urlaub werde ich es mit meiner Familie nutzen. Es ist sehr Familiär aufgebaut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach Perfekt. Am besten hat mir gefallen das die Fenster in einem super modernem Zustand waren. Selbst bei starkem Wind war drinnen kaum was zu hören. Es ist super modernem und es war alles vorhanden. Auch die Einrichtung und Ausstattung des Hauses ist sehr neuwertig. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und überlegen tatsächlich das Haus für ein Sommer nochmal zu buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.274
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...