Luksushus med udespa og udesauna til 6 personer i Houstrup

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solvang 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30679
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag på en vaskeægte luksusferie i dette lækre sommerhus fra 2021, beliggende på Solvang 26 i Houstrup. Sommerhuset, der har både udespa og udesauna på den store terrasse og 2 flotte badeværelser indenfor, kan forsøde ferien for op til 6 personer – perfekt til familien eller vennerne, der trænger til en ferie sammen.

Stor lækker terrasse med udespa og udesauna

Sommerhuset på Solvang 26 har et udeområde, der er intet mindre end fantastisk! Her på den delvist overdækkede terrasse vil I med garanti komme til at tilbringe en stor del af jeres sommerhusferie.

Nyd en tur i den lækre udespa, hvor I kan sætte jer til rette i det varme vand og lade jeres kroppe slappe fuldstændig af i de skønne bobler – om aftenen under stjernehimmelen er det virkelig en oplevelse! Efter en tur i udespaen kan I hoppe over i udesaunaen, hvor I kan blive varmet godt igennem og fortsætte den tiltrængte afslapning.  

På den store terrasse står der også havemøbler, liggestole og en gasgrill klar til jer, så I kan nyde jeres feriedage udendørs – helt fra morgenstunden, hvor I nyder morgenkaffen på terrassen, til om aftenen, hvor I slutter dagen af med lækker mad på grillen.

Luksuriøs og moderne indretning

Sommerhuset, der er bygget i 2021, har en luksuriøs og moderne indretning med et skønt lysindfald fra de mange vinduer– her vil I helt sikkert føle jer hjemme fra det øjeblik, I træder ind ad døren. Sommerhuset varmes op på miljøvenlig vis af en energivenlig varmepumpe.

I sommerhuset er der masser af plads til alle feriegæsterne med 3 soveværelser og 2 badeværelser – her er ingen risiko for kø til toilettet om morgenen. Og på badeværelserne kan I nyde godt af gulvvarmen, der sikrer, at ingen fryser tæerne.

Køkken og stue er samlet i ét stort opholdsrum, hvor I kan tilbringe mange timer sammen, hvad end det er med fælles madlavning, sjove brætspil omkring bordet eller gode film i sofaerne. Børnene vil sikkert blive begejstrede for husets playstation.

For at fuldende den hyggelige feriestemning, kan I tænde op i feriehusets brændeovn.

Tag en tur til Vesterhavet eller oplev naturen i Houstrup

4 kilometer fra sommerhuset ligger det fantastiske Vesterhav, som I bare skal besøge, når I er på ferie i Houstrup. I kan enten cykle, gå eller køre hertil og parkere bilen ved strandopgangen – så kan I uden problemer også have tæpper, snacks og kolde drikkevarer med jer til en dejlig dag ved stranden. Desuden finder I nærmeste indkøb 900 meter væk fra sommerhuset.

I Houstrup har I mange naturskønne oplevelser i vente. Her kan I tage ud og udforske den smukke og rolige natur eller I kan tage en tur til den nærliggende Blåbjerg Klitplantage, som I kan opleve enten til fods eller på cykel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30679

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klasse.
Sehr schön eingerichtet.
Die Betten sind sehr bequem.
Auch die Küche hat alles an Utensilien was man so braucht.
Der Aussenwhirlpool liegt schön geschützt und ist sehr groß.
Auch die Fasssauna ist toll und schnell auf Temperatur.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben dieses Haus zum zweiten Mal gebucht. Es hat uns auch dieses Mal wieder sehr gut gefallen. Die Betten sind super, es ist schön hell und die Küche ist sehr gut ausgestattet. Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und modern. Es hat alles was man braucht. Man kann sich gut dort erholen. Die große Terrasse lädt einen zur Erholung ein. Der Außenwhirlpool ist auch perfekt für die Entspannung.
Allerdings liegt das Haus an kleinen Wegen wo bestimmt im Sommer viele spazieren gehen und die gehen dann fast direkt am Haus vorbei. Solange man sich davon nicht stören lässt, kann man sich super erholen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.363
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...