Dejligt sommerhus til 6 personer med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 27, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35067
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Velkommen til Sydmarken 27 i Bork. Dette sommerhus huser plads til 6 personer og er ideelt til familien, som ønsker en afslappende ferie ved Bork Havn. Sommerhuset er rummeligt, hyggeligt indrettet og har ydermere 2 badeværelser. Desuden kan I rigtigt komme ned i gear, da sommerhuset er indrettet med eget spabad og sauna.

Feriehygge foran brændeovnen

I bliver budt velkommen af den lyse og rummelige indretning, hvor der er god plads til hele familien. Køkken, stue og spisestue er samlet i ét rum, så familien kan være samlet om de hyggelige stunder, som madlavning eller en filmaften. Hold jer varme foran den brændende brændeovn, mens I spiser popkorn til filmen på faldskærms-tv’et. Det kalder vi feriehygge!

Sommerhus med 2 badeværelser, spabad og sauna

Derudover har sommerhuset hele 2 badeværelser, så der bliver ingen kø fra morgenstunden. Endnu mere genialt hvis I er 2 familier, som deler sommerhuset, så hver familie kan få sit eget badeværelse. Desuden har begge badeværelser gulvvarme, så I kommer heller ikke til at fryse jeres fødder. I det store badeværelse finder I både spabad og sauna, hvor I rigtigt kan nyde jeres ferie og få slappet af efter en lang dag.

Dejligt terrasseområde og have

Sommerhuset på Sydmarken 27 har en dejlig stor terrasse, hvor det er muligt at finde en god solspot. Her kan I benytte de tilhørende liggestole og havemøbler, mens I tilbringer en skøn dag udenfor i solen. Desuden omringer en fin og stor have sommerhuset, hvor børnene altid kan slå sig løs og lege. Med dette sommerhus har I yderligere kun 1500 meter til stranden og 1200 meter til indkøbsmuligheder. Ved Bork Havn finder I også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 1.216
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...