Hyggeligt sommerhus med spabad i Bork

3
icon
icon
icon

Tues Drøwt 62, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35199
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Tues Drøwt 62 i Bork kan du og din familie holde en skøn ferie. Her er der plads til op til 6 personer, og I kan blandt andet se frem til at nyde afslappende stunder i sommerhusets spabad. Sommerhuset er desuden beliggende med kun 500 meter til stranden og til nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning med alkove, brændeovn og spabad

I sommerhuset venter jer en hyggelig indretning, og her vil I helt sikkert føle jer godt tilpas. Sommerhuset byder på et dejligt alrum, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Her er der mulighed for mange hyggelige stunder sammen med madlavning, spil og film. Med Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm i tv’et.

I alrummet er der også en hyggelig alkove, hvor I kan nyde en stund for jer selv med en god bog. Derudover byder alrummet også på en brændeovn, der med sin knitren og varme sørger for, at feriestemningen er i top. Desuden er der gulvvarme, så I ikke fryser tæerne.

Gulvvarme kan I også nyde på sommerhusets badeværelse. Her venter jer også et skønt spabad, hvor I kan sætte jer godt til rette i det varme, boblende vand og komme helt ned i gear, så I kan få ladt jeres batterier op igen.

I det 81 kvadratmeter store sommerhus venter jer 3 gode soveværelser, der hver er indrettet med en dobbeltseng, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I er helt klar til jeres næste feriedag i Bork.

Dejlig have og terrasse mod sydvest

Udendørs venter jer en dejlig have og terrasse, hvor I kan tilbringe de solrige dage af jeres ferie. På terrassen, der vender mod sydvest, har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan læne jer godt tilbage og nyde solen.

Om aftenen kan I tænde op i grillen på terrassen, tilberede en lækker middag og nyde en god vin, mens feriedagen så småt går på hæld.

Kun 500 meter til strand og indkøb

Fra sommerhuset på Tues Drøwt 62 har I ikke langt til hverken strand eller indkøb. Fra jeres ferieadresse har I nemlig kun 500 meter til stranden i Bork Havn, hvor I kan bade i fjorden.  

Samme afstand har I til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Bork kan I handle ind hos købmanden, og derudover er der også nogle specialbutikker, I kan besøge. I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge nogle af byens skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35199

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gemütliches Haus mit viel Liebe eingerichtet und gepflegt. Mit vielen gemütlichen Ecken zum verweilen, lesen und miteinander zu quatschen. Wir haben uns sofort wohl und willkommen gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr gemütliches Ferienhaus mit einer geschmackvollen Einrichtung. Die Schlafzimmer waren ausreichend groß und hatten genügend Ablagemöglichkeiten für Kleidung. Die Betten waren sehr bequem. Im Bad gab es einen großen Whirlpool, den wir jedoch nicht genutzt haben. Im Wohnzimmer gefiel unseren Kindern besonders die kleine kuschelige Sitzgelegenheit im Fenster. Die Küchenausstattung war vollständig. Lediglich einen Toaster hätte man sich vielleicht noch wünschen können. Ansonsten war hier alles bestens. Aufgrund des wechselhaften Wetters konnten wir die Terrasse leider kaum benutzen. Grundsätzlich war der Außenbereich jedoch sehr ansprechend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das schnuggeliche kleine Ferienhaus ist perfekt um sich vom Alltag zu erholen und die Seele baumeln zu lassen. Es ist alles da was du zum Erholen brauchst. Das Ferienhaus ist ruhig gelegen und die kuschelig eingerichteten Nischen laden zum Träumen oder Lesen ein. Auch für den Nachwuchs ist mit Spielangeboten gesorgt. Einfach schön 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 704
Renoveret / Byggeår:2017 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...