Sommerhus med vildmarksbad, spa og sauna i skønt område

3.5
icon
icon
icon
icon

Fasanvænget 17, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35200
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette smagfulde sommerhus ligger på Fasanvænget 17 i udkanten af Bork Havn, men stadig i gåafstand til fjorden. Her kan der bo op til 6 personer i feriehusets 3 rummelige soveværelser. Derudover har feriehuset både vildmarksbad, spa og sauna, og hvem kan ikke lide at forkæle sig selv og slappe af helt ind i sjælen?

Sommerhus med sans for detaljer

Dette sommerhus er indrettet med øje for detaljen, og der går en rød tråd gennem hele sommerhuset. Køkkenet er integreret med stuen og gennem det store opholdsrum er et klinkegulv med et spil i mønsteret, der giver det et anderledes touch. Om sommeren kan I gå barfodet rundt i sommerhuset, og når vejret bliver koldere, kan I tænde for gulvvarmen, så I ikke får kolde fødder. Rummet fremstår lyst og stort, så I føler jer hurtigt godt tilpasse her. Alle kan være sammen, selvom I laver noget forskelligt hver især. Uanset om I laver maden i køkkenet, børnene tegner ved spisebordet, eller I sidder i sofaen og læser en god bog.

I køkkenet er der rigtig god plads. Ovnen har en god arbejdshøjde, så ryggen bliver skånet. Opvaskemaskinen hjælper jer med at rydde op, så I har mere tid til hinanden. Måske kunne I sammen bage en lækker kage til kaffen, for der er næppe noget bedre end duften af kage, der sniger sig igennem sommerhuset og kalder alle til hygge.

I ferieboligen finder I både et badeværelse og et gæstetoilet med gulvvarme. I det ene badeværelse har I saunaen og spabadet, hvor I virkelig kan hygge jer og forkæle jeres kroppe med wellness. Trådløst internet er naturligvis også tilgængelig i feriehuset, så I kan holde jer opdateret, og ellers kan I også tænde for radioen og høre nyhederne der. Hvis det bliver lidt køligt om aftenen, kan I tænde op i brændeovnen og lade varmen brede sig i hele sommerhuset. I kan også benytte jer af den energibesparende varmepumpe, der hurtigt og effektivt kan varme ferieboligen op.

Et smukt udendørs område med vildmarksbad

Fra stuen kommer I direkte udenfor på terrassen. Tag gerne en god kop te eller kaffe med udenfor, sæt dig til rette i de komfortable havemøbler og nyd morgenstunden med frisk luft og fuglesang. Terrassen er flisebelagt og har flere hyggelige hjørner. Haven er omkranset af buske og træer, så I kan opholde jer uforstyrret i haven. Børnene kan brænde energien af på græsplænen, mens I andre forbereder aftensmaden på gasgrillen. Efterfølgende kan I hoppe i det varme, afslappende vildmarksbad og nyde mørket falde på – den perfekte afslutning på endnu en vellykket feriedag.

Vikinger og minigolf

Bork Havn er et dejligt sted for familier med børn og for dem, der kan lide at være tæt på vandet. Her har I mulighed for at lære om vikingernes liv. På havnen kan I slentre gennem den lille gågade og måske få jer en lækker is. I kan også kigge på de mange både ved havnen og til sidst nuppe jer et spil minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35200

DE
D.
sagde , Deutschland

Familienfreundliches Haus, da die Bereiche Küche, Wohn- und Esszimmer zusammengefasst und sehr großzügig sind. Hier kann man gesellige Stunden verbringen. Ein großer Pluspunkt ist das zweite WC. Im Außenbereich kann man drei Terrassen nutzen, je nach Sonnenstand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus entspricht voll den Bildern in der Anzeige. Es ist hell, sehr gepflegt und gemütlich. Wir waren sechs Personen, hatten genug Platz und haben uns sehr wohl gefühlt. Die Küche ist ausgesprochen gut ausgestattet, es macht Spaß hier zu kochen. Man findet sogar Kuchenformen, einen Smoothiemaker und einen Eierkocher vor und die Messer waren scharf. Alle Küchengeräte sind hochwertige Markengeräte. Die Lage in der Siedlung ist prima. Wenn nicht gerade das "Bork Havn Festival" stattfindet ist es herrlich ruhig. Der Garten ist groß und gepflegt. Gleich um die Ecke befindet sich ein Spielplatz.


Esmark sagde
Das Bork Havnr Festival findet jedes Jahr in Woche 31 statt.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...