Dejligt sommerhus i Bork Havn med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 23, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35228
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I det skønne sommerhusområde ved Bork Havn ligger dette dejlige sommerhus på Sydmarken 23. Her kan op til 6 personer nyde en afslappende ferie, da her både er sauna og spabad. Opvaskemaskinen klarer opvasken, så I kan fokusere på at nyde hinandens selskab.

Afslapning i stor stil

I finder 3 gode soverum i sommerhuset, hvoraf 2 har dobbeltsenge, og det sidste er indrettet med enkeltsenge – perfekt til hvis I har børn med på ferien. Her er også både et gæstetoilet og et større badeværelse med gulvvarme, spa og sauna – det perfekte sted at blive varmet godt og grundigt igennem efter en lang gåtur i det skønne område.

Sommerhuset opvarmes af en energibesparende varmepumpe, der hurtigt og effektivt varmer hele sommerhuset op. Varmepumpen er god for både miljøet og pengepungen. Når I rigtig vil skrue hyggen op på max, kan I tænde op i brændeovnen og nyde, hvordan de knitrende flammer sender varme ud i hele rummet, mens jeres blikke fortrylles af de dansende flammer.

Stor grund med plads til store og små

Den 1238 m2 store plænegrund indbyder til leg og boldspil. Her kan feriens yngste gæster hygge sig i sandkassen og på gyngerne, mens de voksne nyder noget koldt at drikke i det komfortable havemøbler på en af terrasserne. Sommerhuset har nemlig to terrasser – en mod vest, hvor I rigtig kan nyde eftermiddagssolen og den aftensmad, I tilbereder på grillen, samt en mod syd, som har sol det meste af dagen. Er I mere til skygge, er der både en overdækket del af terrassen og en parasol, så I kan opholde jer i skyggen.

Grunden er indhegnet, så I skal ikke være bange for, at de små stikker på eventyr på egen hånd.

Mange muligheder i Bork Havn

Bork Havn er kendt for flere ting, men især for vikingehavnen og de gode muligheder for at dyrke vandsport. Begge dele er bestemt et besøg værd, ligesom havnen i Bork. Her kan I fange krabber eller besøge nogle af de nærliggende butikker eller caféer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.238
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...