Flot sommerhus med brændeovn til 6 personer og 1 hund i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 44, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35229
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Ringkøbing Fjord ligger dette hyggelige sommerhus på Horsfold 44 i Bork Havn. Efter den store renovering i 2021 fremstår feriehuset lyst og moderne. Her er plads til op til 6 personer og 1 hund.

Familieferie med nærvær

Straks når I kommer ind i sommerhuset, vil I føle den hyggelige atmosfære. Det fremstår lyst og venligt, og er stilfuldt indrettet. Samlingspunktet er det store opholdsrum, hvor spiseområdet er samlet med både stuen og køkkenet, så I kan nyde hinandens nærvær, uanset hvor i rummet I befinder jer.

Sommerhuset egner sig særdeles godt til børnefamilien, da det har 3 gode værelser, hvoraf det første er indrettet med køjeseng til stor glæde for feriens yngste deltagere. Det andet værelse har enkeltsenge, og i det sidste værelse finder I dobbeltsengen.

Feriehuset har et dejligt stort badeværelse, hvor bruseniche, toilet og håndvask befinder sig. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke får kølige fødder. Det er også her I finder sommerhusets vaskemaskine, som er enormt praktisk at have på ferien, specielt hvis I har små børn med.

Terrasse og have med gode muligheder

Fra stuen kan I gå direkte ud på den afskærmede og delvis overdækkede terrasse, hvor I kan nyde de lune sommerdage. Den skønne have giver god plads til leg og boldspil og jeres hund vil uden tvivl elske det.

Når I alle er ved at være trætte efter en dejlig feriedag, kan I tænde op i grillen, læne jer tilbage i havemøblerne og nyde et lækkert feriemåltid i den friske luft.

Masser af aktiviteter for alle

Bork Havn har meget at byde på. I kan gå ned på havnen og kigge på både, besøge vikingehavnen, fange krabber og spise en lækker is. Byen er også kendt for sit udbud af vandsport. Her er det blandt andet muligt at surfe, kitesurfe og sejle kajak, eller hvis I er modige, kan I prøve kræfter med vandski og wakeboard i kabelparken, der ligger 25 kilometer væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35229

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig lille hus med god indretning

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus Horsfold 44 ist ein gemütliches und sehr gepflegtes Haus für die kleine Familie oder Freunde.
In der offenen Küche macht das Kochen Spaß, die Kinder können während dessen im Garten spielen.
Durch Feldrandlage liegt das Haus sehr ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gemütliches Haus was perfekt für eine Familie mit 2 Kindern und einem Hund ist. Es ist schön Hell. das Bad ist etwas kleiner, aber durch die Aufteilung hat man absolut kein gefühl von enge. Durch die Wärmepumpe ist der Stromverbrauch auch deutlich geringer. Der Kamin heizt das Haus schnell auf. Der Garten ist schön groß und die Terrasse gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 720
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...