Charmerende og moderne feriehus – 700 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Porsevej 29, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40752
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie tæt på Vesterhavets blå bølger og smukke sandstrande, er dette feriehus på Porsevej 29 i Henne Strand et oplagt valg. I dette moderne, stråtækte feriehus, der er bygget i 2023, kan op til 6 personer holde en skøn ferie – kun 700 meter fra stranden. Og skulle I køre i el-bil, kan bilen lades op ved feriehuset.

Hyggelig stemning – med pejs i alrummet

Når I træder ind i feriehuset på Porsevej 29, vil I uden tvivl føle jer hurtigt godt tilpas. Feriehuset er på 139m2 og fremstår meget moderne og lyst. Især alrummet, som forener stuen, spiseplads og køkken vil danne rammen for mange hyggelige feriestunder sammen: Her kan der spilles spil, ses film, laves mad m.m., imens pejsen spreder varmen i hele feriehuset. Foruden den hyggelige pejs sørger den energivenlige varmepumpe for en behagelig temperatur i hele feriehuset.   

I det veludstyrede køkken er der både mikroovn og opvaskemaskine, der kan hjælpe jer med det praktiske i løbet af ferien. Særligt praktisk er også fryseren på 80L.

I feriehuset er der 3 gode soveværelser, som alle er udstyret med 2 enkeltsenge, hvor I kan nyde en gods nats søvn, inden en ny feriedag i Henne Strand begynder. Et af soveværelserne befinder sig på stueplan, hvorimod de andre 2 soveværelser ligger på 1 sal. De 2 praktiske badeværelser har begge gulvvarme. I det ene badeværelse, der befinder sig på stueplan, er der både vaskemaskine og tørretumbler, som kan tage sig af jeres vasketøj under ferien.

Skønt terrasseområde med havemøbler, liggestole og grill

På feriehusets udeområde mod sydvest venter jer både en afskærmet og en overdækket terrasse, hvor I læne jer tilbage i de komfortable havemøbler og liggestole, mens I slapper af i solen og den friske luft. Om aftenen kan I samles til en lækker middag på terrassen, som kan tilberedes på feriehusets gasgrill.

Og skulle I have gået en lang tur på stranden eller have snuppet jer en frisk dukkert i vandet på en varm solrig dag, kan I efterfølgende skylle jer under sommerhusets udebruser.

Central beliggenhed og kun 700 meter til stranden

Feriehuset på Porsevej 29 ligger meget centralt i Henne Strand, og der er hverken langt til hverken strand eller indkøb herfra. Til jeres nærmeste indkøbsmulighed i Henne Strand er der blot 500 meter, og her bydes der på mange gode butikker og forskellige spisesteder. Til stranden er der blot 700 meter, hvor I kan gå ture, bygge sandslotte m.m. Også den øvrige egn byder på mange skønne naturoplevelser, som bl.a. kan opleves ved at gå, cykle, ride eller ved at spille golf. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40752

DE
D.
sagde , Deutschland

Vores feriehus 40752 er nybygget (2023) og passer meget godt ind i omgivelserne med hensyn til beliggenhed og arkitektonisk stil. Huset har en passende rumfordeling til seks personer på to etager og er indrettet på en moderne og funktionel måde. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald. Gardiner og persienner i soveværelserne giver mulighed for mørklægning, hvis det er nødvendigt.

Unser Ferienhaus 40752 ist neu erbaut (2023) und fügt sich hinsichtlich Lage und Baustil sehr gut in die Umgebung ein. Das Haus hat für sechs Personen einen passenden Zimmerzuschnitt auf zwei Etagen und ist überdurschschnittlich modern und funktional eingerichtet. Die großen Fensterflächen sorgen für tolle Lichtdurchflutung. Vorhänge sowie Rollos in den Schlafzimmern ermöglichen bei Bedarf die Verdunkelung.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:139 / 1.508
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...