Skønt feriehus til 6 personer – med spa og infrarød sauna

4,5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 73, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40756
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Drømmer I om at holde en dejlig ferie i et feriehus, som byder på masser af afslapning, imens naturen venter lige udenfor? Så er dette feriehus på Hjelmevej 73 – med plads op til 6 personer – det oplagte valg. Feriehuset er beliggende på en skøn natur-/klitgrund i Henne Strand og er helt ideelt til en familieferie. Og skulle I have et husdyr, må den gerne medbringes hertil.

Feriehusstemning – med brændeovn

I dette feriehus på Hjelmevej 73 i Henne Strand vil I helt sikkert føle jer hurtigt tilpas. Feriehuset, der er blevet renoveret i 2019, fremstår indbydende, lyst og hyggeligt. Og især alrummet, der forener stuen, spiseplads og det veludstyrede køkken danner rammen for mange hyggelige feriestunder sammen, imens brændeovnen spreder varme i hele rummet. Foruden brændeovnen sørger den energivenlige varmepumpe for en behagelig temperatur i hele feriehuset.  

En god nats søvn efter en skøn feriedag kan I nyde i feriehusets 3 gode soveværelser. I 2 af soveværelserne er der en dobbeltseng, det 3. soveværelse er udstyret med 2 enkeltsenge.

Afslapningsfyldt ferie – spa og infrarød sauna

I dette feriehus venter jer 2 lyse og moderne badeværelser, som begge har gulvvarme. Og især i det ene badeværelse er der lagt op til totalafslapning for alle: her kan I nyde mange afslappende stunder – både i varmen af i spaens boblende vand, men også i feriehusets skønne infrarøde sauna.

Dette feriehus har en kombineret vaskemaskine/tørretumbler, som kan tage sig af vasketøjet under jeres ophold.

Dejligt terrasseområde med havemøbler, liggestole og grill

Træterrassen på flere sider af feriehuset giver jer mulighed for at finde mange gode steder, hvor I kan læne jer tilbage i de komfortable havemøblerne og liggestole, mens I slapper af i solen og den friske luft. Og om aftenen kan I samles på terrassen for at tilberede en lækker middag på sommerhusets gasgrill.

Henne Strand – tæt på Vesterhavet   

Feriehuset på Hjelmevej 73 ligger i Henne Strand, som ligger direkte ned til det skønne Vesterhav med sine flotte og brede sandstrande. Fra feriehuset til stranden er der 800 meter, mens der er 1300 meter til bymidten, hvor der er et supermarked, diverse specialbutikker samt mange spisesteder.

Den øvrige egn byder på masser af naturoplevelser med lynghede, skov og plantager, der kan opleves bl.a. ved at vandre, cykle, køre på mountainbike, ridning eller ved at spille golf.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.877
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...