Lyst feriehus med sauna og spabad i Henne

4
icon
icon
icon
icon
3998
Agerhønevej 5B, Henne Strand - Søg på husnr. 40819
Gæsterne siger: icon icon

På Agerhønevej 5 B i Henne finder I dette skønne sommerhus. Her er der plads til 6 personer, og også jeres sidste familiemedlem, hunden, er mere end velkommen i huset.

Hyggelig indretning med sauna og spabad

Den hyggelige og kærlige indretning sørger for, at I fra første ferieøjeblik vil føle jer godt tilpas i det nye feriehjem. Her kan I nyde fridagene med jeres nærmeste i fulde drag og koble af.

Husets midtpunkt er det åbne køkken- og opholdsrum, som indbyder til masser af samvær med fælles madlavning, kortspil og filmaftener. I stuen finder I brændeovnen, som især i de kolde årstider vil sørge for masser af feriestemning.

Indretningen hjælper til at gøre ferien ekstra afslappende, og i det store badeværelse har I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad, hvor I kan få varmen og lade batterierne op igen efter en lang dag ude i den friske luft med gåture under trækronerne og strandbesøg ved det brusende Vesterhav.

Lækker terrasse med god plads til at nyde vejret

Fra stuen kommer I ud på den store og delvist overdækkede terrasse. Her står havemøblerne klar, så I kan nyde de dejlige solskinsdage, og om aftenen kan I holde en hyggelig grillaften med hele familien.

Selv i dårligt vejr er der mulighed for at nyde den flotte natur, der omgiver jer, under den overdækkede del af terrassen. Her kan I nyde en varm kop kaffe, mens blæsten rusker i træerne.

Kort vej til stranden og det næste supermarked

Stranden ligger kun 500 meter fra huset og er nemt tilgængelig for både store og små. Skulle det gode vejr skifte pludseligt, kommer I også hurtigt tilbage i varmen igen.

Også det næste supermarked ligger i gåafstand fra huset, og her finder I alt, hvad ferien har brug for – og lidt ekstra hygge til de sene aftener på sofaen med fjernsyn og familietid.

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40819

D.
sagde , Danmark

Dejligt velbeliggende sommerhus i rolige omgivelser.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.673
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...