Lyst feriehus med sauna og spabad i Henne

4
icon
icon
icon
icon

Agerhønevej 5B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40819
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Agerhønevej 5 B i Henne finder I dette skønne sommerhus. Her er der plads til 6 personer, og også jeres sidste familiemedlem, hunden, er mere end velkommen i huset.

Hyggelig indretning med sauna og spabad

Den hyggelige og kærlige indretning sørger for, at I fra første ferieøjeblik vil føle jer godt tilpas i det nye feriehjem. Her kan I nyde fridagene med jeres nærmeste i fulde drag og koble af.

Husets midtpunkt er det åbne køkken- og opholdsrum, som indbyder til masser af samvær med fælles madlavning, kortspil og filmaftener. I stuen finder I brændeovnen, som især i de kolde årstider vil sørge for masser af feriestemning.

Indretningen hjælper til at gøre ferien ekstra afslappende, og i det store badeværelse har I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad, hvor I kan få varmen og lade batterierne op igen efter en lang dag ude i den friske luft med gåture under trækronerne og strandbesøg ved det brusende Vesterhav.

Lækker terrasse med god plads til at nyde vejret

Fra stuen kommer I ud på den store og delvist overdækkede terrasse. Her står havemøblerne klar, så I kan nyde de dejlige solskinsdage, og om aftenen kan I holde en hyggelig grillaften med hele familien.

Selv i dårligt vejr er der mulighed for at nyde den flotte natur, der omgiver jer, under den overdækkede del af terrassen. Her kan I nyde en varm kop kaffe, mens blæsten rusker i træerne.

Kort vej til stranden og det næste supermarked

Stranden ligger kun 500 meter fra huset og er nemt tilgængelig for både store og små. Skulle det gode vejr skifte pludseligt, kommer I også hurtigt tilbage i varmen igen.

Også det næste supermarked ligger i gåafstand fra huset, og her finder I alt, hvad ferien har brug for – og lidt ekstra hygge til de sene aftener på sofaen med fjernsyn og familietid.

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40819

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, som vi prøvede at leje til næste år i uge 42.
Dejligt at kunne leje fredag/fredag. Giver en hel weekend

DE
D.
sagde , Deutschland

Strandnah und ruhig gelegenes, helles, sehr familiengeeignetes Ferienhaus.

DK
D.
sagde , Danmark

Fantastisk hus, godt indrettet og har hvad man skal bruge. Særdeles godt med børn, da det ligger lidt tilbagetrukket fra veje og har gode udendørs omgivelser.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.673
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...