Luksushus med aktivitetsrum, udespa og udesauna i Henne Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Mågevej 17, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40847
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Med både aktivitetsrum, udespa og udesauna kommer I ikke til at mangle noget at lave under jeres ferie i sommerhuset på Mågevej 17 i Henne Strand. Sommerhuset, der er bygget i 2021, har plads til 8 personer og er helt perfekt til den store familie eller til vennegruppen, der vil på en sjov, afslappende og hyggelig ferie sammen ved Vesterhavet.

Masser af underholdning i aktivitetsrummet

Én ting er helt sikkert, når I tager på ferie i sommerhuset på Mågevej 17 i Henne Strand – I kommer ikke til at mangle noget at lave. Dette flotte feriehus har alt til jer, der ønsker at holde en ferie, hvor der både er masser af underholdning samt gode muligheder for at slappe fuldstændig af.

Når der skal være gang i den, er det i sommerhusets aktivitetsrum, det sker. Her kan I give jer i kast med et spil billard eller bordtennis – og hvorfor ikke sætte gang i en turnering eller to? I aktivitetsrummet vil timerne flyve afsted, mens I hygger jer og har godt gang i de forskellige spil.

Skal der være lidt mere ro på, kan I samles i sommerhusets opholdsrum, hvor køkken og stue er samlet i ét stort og åbent rum, hvor der tilmed er en vinkøler. Her kan I være sammen om madlavningen, samles om spisebordet til et spil kort eller sætte jer i sofaerne og se jeres yndlingsfilm eller -serie.

Med højt til loftet, 4 soveværelser og 2 badeværelser er der masser af plads til jer alle i sommerhuset, der varmes op af en energivenlig varmepumpe – og på begge badeværelser kan I få glæde af gulvvarme.

Lækker terrasse med udespa og udesauna

Endnu flere højdepunkter finder I på sommerhusets terrasse. Den store afskærmede terrasse, der er delvist overdækket, er et højdepunkt i sig selv. Her vil I altid kunne finde et godt spot i solen, hvor I kan sætte jer til rette i liggestole og havemøbler, mens aftenen så småt nærmer sig og det bliver tid til at tænde op i grillen.

På terrassen er der også en lækker udespa, hvor I rigtig kan få slappet af under ferien: spaen har hele 87 massagedyser, og med 2 loungesæder og 3 siddepladser byder spaen til afslapning for alle. Udespaen er fantastisk at sidde i på alle tider af året, men uanset årstid så gør jer selv den tjeneste at prøve det om aftenen under den åbne stjernehimmel – det er en oplevelse uden lige, som I ikke vil være foruden. 

I kan også forkæle jer selv med en tur i udesaunaen, der også er at finde på terrassen. Her kan I sætte jer ind og få varmen igen efter en tur i Vesterhavet eller blot for at slappe af. Sommerhusets terrassevarmer sørger for at I kan hygge jer udenfor, selv når mørket falder på.

På den store naturgrund har I masser af plads for jer selv – og i haven er der både sandkasse og gynge, som børnene helt sikkert vil elske.

Få minutter til Vesterhavet og Henne Strand

Er I i Henne Strand, er det et must at besøge det skønne Vesterhav – og med kun 500 meter hertil, tager det ikke mange minutter for jer at nå til fods. Hop en tur i de skønne bølger, gå en lang tur langs stranden eller læg jer til rette og slap af på stranden – mulighederne er mange ved Vesterhavet.

800 meter fra sommerhuset finder I nærmeste indkøbsmulighed. Ud over gode indkøbsmuligheder er der i Henne Strand også lækre restauranter, hvor I kan nyde god mad, ikke at forglemme Henne Kirkeby Kro, der brillerer med hele 2 Michelinstjerner. 

Golfspillere vil elske golfpladsen, der ligger op mod den smukke Blåbjerg klitplantage, som igen er et mekka for dygtige mountinebikere.

* Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 40847

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern und liebevoll eingerichtet. Die Küche lässt keine Wünsche offen. Der Freizeitraum sowie die große Terrasse mit Außenpool sind die absoluten Highlights des Hauses. Einzig der fehlende Sonnenschutz auf der Terrasse könnte noch verbessert werden. Ein Haus in dem man sich definitiv wohlfühlen kann. Es liegt in einer ruhigen Seitenstraße, die Entfernung zum Strand ist in Ordnung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was man benötigt. Es ist ausreichend groß und auch bei schlechtem Wetter kann man sich beschäftigen (Billiard, Tischtennis, Darts). Sauna und Whirlpool ebenfalls super. Sitzmöglichkeiten auf der Terrasse überdacht und nicht überdacht vorhanden. Für die Kinder gab es ein kleines Klettergerüst.
Besonders die Küche hat uns gut gefallen – sehr modern und mit allem ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, großzügiges, sehr gut ausgestattetes Haus in ruhiger Lage! Terrasse und Whirlpool sind super. Sehr zu empfehlen!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.200
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (95 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...