Moderne aktivitetshus med udespa, udesauna og billardbord

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Frytlevej 8, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40885
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til jer, der gerne vil holde en ferie i naturskønne omgivelser tæt på Vesterhavet og samtidig nyde en masse afslapning og luksus, er dette sommerhus på Frytlevej 8 det perfekte valg. Det moderne sommerhus, der er bygget i 2022, ligger forenden af en blind vej, kun 700 meter fra Vesterhavet og byder på blandt andet udespa, udesauna, udebruser og billardbord. Her er noget for enhver, og I vil uden tvivl få jer en dejlig ferie i dette sommerhus. Feriehuset rummer plads til 8 personer, og har I hund, er den også velkommen. Desuden er det muligt at lade jeres el-bil op ved feriehusets ladestander – eget kabel (type 2) medbringes. 

Lækker terrasse med udespa, udesauna og udebruser

På sommerhusets terrasse venter jer flere lækre højdepunkter – her vil I komme til at tilbringe mange timer med masser af afslapning på jeres ferie. På terrassen finder I nemlig både en udespa og en udesauna, hvor afslapning er i centrum. Desuden er der en udebruser på terrassen, som I kan skylle jer under efter en tur til stranden.

På terrassen finder I også havemøbler og liggestole, som I kan læne jer tilbage i på et godt spot i solen – og skulle I få brug for at sidde i skyggen, kan I rykke ind under den overdækkede del. Når aftentimerne så småt nærmer sig, kan I tænde op i grillen og gøre klar til en lækker grillmiddag på terrassen.

Moderne indretning med brændeovn

Når I først træder ind i sommerhuset på Frytlevej 8, vil I straks blive mødt af den moderne indretning, der er gennemgående på alle 165 kvadratmeter i feriehuset. Her vil I utvivlsomt føle jer godt tilpas på jeres ferie i Henne Strand!

Feriehusets alrum vil være jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet er der lagt op til hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film. Brændeovnen tilfører lidt klassisk sommerhusstemning med sin varme og knitren i baggrunden.

Et andet samlingspunkt i sommerhuset er billardbordet, hvor I helt sikkert vil bruge mange underholdende timer sammen. Hvem er mon den helt store billardmester? Find ud af det ved at arrangere en sjov spilaften med snacks og kolde drikkevarer.

Sommerhusets indretning byder desuden på 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med skønne dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. Derudover er der hele 2 badeværelser, der begge har gulvvarme – her skal I hverken stå i kø eller fryse jeres fødder om morgenen.

Dejlig beliggenhed i Henne Strand – kun 700 meter fra Vesterhavet

Når jeres ferieadresse hedder Frytlevej 8, bor I på en dejlig beliggenhed i Henne Strand, hvor I ikke har langt til det smukke Vesterhav. Faktisk har I kun 700 meter til Vesterhavet og de smukke sandstrande, som altid er værd at besøge.

Fra jeres ferieadresse har I heller ikke langt til centrum af Henne Strand. På få minutter når I til centrum af den hyggelige by, hvor I blandt andet kan klare jeres ferieindkøb hos byens supermarked og specialbutikker. I kan også besøge nogle af byens spisesteder på de feriedage, hvor I selv vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40885

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt äußerst zentral, aber dennoch absolut ruhig. Tolle Raumaufteilung, ideal auch für 2 Familien. Die hochwertige Ausstattung dieses Hauses lässt keine Wünsche offen. Die Küche ist mit sehr guten Elektrogeräten ausgestattet, Geschirr + Besteck ist reichlich vorhanden. Tolle Terrassen die kaum einsehbar sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr liebevoll und stilvoll eingerichtet. Wir haben uns sofort wie zu Hause und rundum wohl gefühlt. Die verschiedenen Bereiche der Terrassen laden bei entsprechendem Wetter zum Sonnenbaden, Frühstücken, oder Entspannen ein. Die Sauna und der Whirlpool haben einen sehr schönen Blick in die Dünen. Alles in allem ein sehr tolles Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nach vielen wundervollen Häusern, die wir über Esmark gebucht haben, dachten wir, es ist nicht zu toppen…und dann kamen wir in dieses Haus. Es ist alles vorhanden und sehr geschmackvoll mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Perfekt ausgestattete Küche, tolle Zimmer, sehr gute Betten und eine wundervolle Terrasse mit herrlichen Sitzgelegenheiten, die Dank der Überdachung auch bei schlechtem Wetter genutzt werden kann. Wir haben es gleich wieder für das nächste Jahr gebucht. Lieben Dank an die Eigentümer, die uns einen herzlichen Willkommensgruß bereitgestellt haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.214
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...