Eksklusivt luksusferiehus med aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 18, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40902
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Musvågevej 18 er et super skønt feriehus, som er gennemtænkt indtil den mindste detalje og indrettet med luksus. Feriehuset emmer af luksus både inde og ude med wellness og aktivitetsrum. Her finder I 153 m2 feriebolig med en god beliggenhed i Henne Strand. Den fine sandstrand og feriebyens centrum ligger lige om hjørnet.

Wellness med spa og sauna

I dette luksuriøse sommerhus i Henne har I plads til 10 personer, fordelt på 4 soveværelser og en stor hems. 2 soveværelser er med en stor dobbeltseng og med direkte udgang til terrassen. De andre 2 soveværelser er udstyret med 3/4 senge.

Der er 2 badeværelser i huset. Det ene er udstyret med spa, bruser og sauna. Dette feriehus indbyder til afslapning og selvforkælelse.

Fællesskab i aktivitetsrummet med billard og dart

Aktivitetsmuligheder er der masser af. Aktivitetsrummet med billard, dart og fladskærms-TV´et, hvor I kan tilslutte jeres egen spillekonsol er et hit for ung og gammel, her kan der dystes og leges på livet løs.  

Det store køkken-alrum med stue er indrettet med moderne møbler og indbyder til mange fælles timer. Her kan alle husets beboere samles, der er god plads til store og små. Når vejret er godt, kan man på bedste sydlandske manér skubbe den store panorama-skydedør til side, og integrere den overdækkede terrasse i boligen. På køligere dage udstråler pejsen stemning og varme.

Køkkenet i feriehuset er ligesom resten af huset indrettet med omtanke. Der finder I alt, I har brug for, til tilberedelsen af lækre måltider. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er her en selvfølge.

Der er naturligvis gratis internet i feriehuset.

Exceptionelt udendørsområde med udekøkken og udebruser

Terrassen er 220 m2 stor, afskærmet og til dels overdækket. Her mangler der intet, og kvaliteten er i top. Efter en frisk dukkert på stranden kan man skylle sandet af under en udendørs bruser, inden man tager en velfortjent ”morfar” på en af husets solvogne. Også til de små gæster er der aktivitetsmuligheder udenfor, – her er både gynger og en sandkasse.

Faktisk kan man her nemt tilbringe hele dagen på terrassen, for udendørsentusiaster og mestergrillere er der ikke kun grill, men også et udekøkken. Når mørket sænker sig, tænder man for den flotte udendørs-belysning og nyder aftenens ro.

Skønne ferieby Henne Strand

Beliggenheden kan ikke være bedre. Den fine børnevenlige badestrand er ikke langt væk og Henne Strand ferieby med de mange butikker og spisesteder er også lige om hjørnet. Dette er stedet, hvor I finder alle ingredienserne til en perfekt ferie i luksusklassen.

*Medbring venligst ingen dyr. Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40902

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügig eingerichtet. Gute Betten. Einrichtung..großer Kühlschrank mit Eiswürfelmaschine war ein Plus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super geräumiges und sauberes Haus in bester Lage. Kurze Wege zum Strand und Einkaufen und dennoch sehr ruhig und geschützt gelegen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus für 6 Personen und es ist alles drin was man für einen Urlaub in Henne braucht

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 1.260
Byggeår:2011

Køkken:

Fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...