Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 3 personer i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandfogedvej 13B, Henneby

- Sommerhusnr.: 41704
3 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

Til en hyggelig ferie ved Vesterhavet for 3 personer er dette sommerhus på Strandfogedvej 13B et oplagt valg! Sommerhuset byder på en lys og hyggelig indretning, og det er omringet af skøn natur. Har I en hund, er den også hjerteligt velkommen i sommerhuset.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset på Strandfogedvej 13B, vil I straks blive mødt af den hyggelige indretning, som er overalt i feriehuset. I det 55 kvadratmeter store sommerhus er der 2 soveværelser med henholdsvis en dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover er der 1 badeværelse, som har gulvvarme, så ingen af jer skal fryse fødderne fra morgenstunden.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse i alrummet, hvor I uden tvivl vil tilbringe mange timer sammen på jeres ferie i Henne. Her kan I være sammen om at lave mad, spise, spille spil og se film i tv’et. Takket være feriehusets Chromecast kan I se jeres yndlingsfilm og -serier på ferien.

I alrummet kan I tænde op i brændeovnen, der sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning og for masser af dejlig varme. Derudover er der også en varmepumpe i sommerhuset, som sørger for at I altid har et godt indeklima med gode temperaturer på ferien.

Åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Omkring sommerhuset har I en stor, åben terrasse, som I kan tilbringe de solrige dage af jeres ferie på. Her er der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette med en god bog og lidt koldt at drikke på en god plads i solen.

Efter en dejlig dag i den friske, vestjyske luft kan I tænde op i sommerhusets grill. Steg nogle gode bøffer, skænk et godt glas vin og afslut endnu en dejlig feriedag på terrassen, mens solen så småt går ned.

Skønne naturoplevelser i Henne

På jeres ferie i Henne har I flere skønne naturoplevelser i vente. Vesterhavet ligger mindre end 2 kilometer fra sommerhuset på Strandfogedvej 13B, og uanset hvornår på året I holder ferie i Henne, er det værd at besøge Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande.

Derudover er også Blåbjerg Klitplantage et skønt udflugtspunkt. Her kan I enten gå eller cykle gennem plantagen, hvor I kan opleve naturen på tæt hold. Har I jeres hund med på ferie, vil den helt sikkert også elske at komme med en tur i klitplantagen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.686
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...