Børnevenligt og hyggeligt sommerhus med spa i unikt naturområde

3
icon
icon
icon

Gammel Strandvej 26, Henneby

- Sommerhusnr.: 41822
5 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturgrund i det unikke naturområde som Henne Strand byder på, ligger dette skønne 5 personers sommerhus med spa.
Huset som er beliggende på Gl. strandvej 26, er løbende blevet renoveret og fremstår meget lyst indbydende. Ideelt til børnefamilien med det eldorado af legefaciliteter der findes på husets store naturgrund.

Perfekt for familien, der elsker natur og udendørsliv.

Huset ligger placeret midt imellem Vesterhavets børnevenlige strand i Henne, Filsø’s smukke rekreative områder og Blåbjerg plantages mange dejlige vandrestier. Uanset vejr og vind er der rig mulighed for at få en masse gode oplevelser og udflugter sammen i naturen.

Afslapning efter en dejlig dag i naturen

Efter en dejlig dag i naturen er det oplagt at slappe af på den læfyldte terrasse, mens børnene slår sig løs i gyngerne, legetårnet, rutsjebanen og sandkassen.

Indendørs er der også lagt op til familiehygge. Køkken/stue-området er åbnet til kip og med ovenlysvinduer, der giver en masse lys og rummelighed. Det er nemt at forestille sig den dejlige stemning i det lyse, og indbydende køkken/stue-område, imens middagen tilberedes og familien er samlet.

Det vil være oplagt at afslutte den skønne feriedag med afslapning og velvære i husets spa.

Unik feriestemning i den gamle badeby, Henne

Det er anbefalelsesværdigt at opleve den hyggelige og specielle feriestemning i Henne under jeres ophold. Her er der hyggelige caféer, gode restauranter og gode muligheder for shopping. Hovedgaden summer af liv og leder jer ned mod det smukke Vesterhav. Ved havet kan I nyde en frisk dukkert, sætte drager op på den brede strand eller lede efter rav og muslingeskaller i vandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41822

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus! Mit allem was man braucht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt. Die Terrasse ist gut ausgestattet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.570
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...