Feriehus i Vejers med panoramaudsigt over naturområde

3.5
icon
icon
icon
icon

Rådyrvej 18, Vejers

- Sommerhusnr.: 50036
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis I søger fred og ro og ønsker at nyde en fantastisk udsigt til et naturskønt område, så er feriehuset på Rådyrvej 18 i Vejers det perfekte valg for jer. Sommerhuset byder plads til 6 personer, og jeres hund er også velkommen til en dejlig ferie i dette hyggelige og velholdte feriehus.

Hyggelig opholdsstue med brændeovn

Feriehusets hjerte er alrummet, hvor køkken, spiseplads og stue ligger i åben forbindelse. Her kan I lave mad sammen, mens børnene leger ved spisebordet, så I kan tilbringe så mange gode timer sammen, som det er muligt. Brændeovnen skaber en hyggelig feriestemning med træets knitren samt dens behagelige varme, mens I slapper af på sofaen med hjemmelavede popcorn og en god film i fjernsynet. I sommerhuset er der både Chromecast og Yousee Play.

Der er i alt 3 soveværelser, hvor op til 6 feriegæster kan få en god nats søvn. Der er 2 soveværelser i sommerhuset, et med en dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Det tredje soveværelse ligger i annekset, hvor der er 2 enkeltsenge til rådighed.

På det moderne badeværelse er der gulvvarme, og I forbindelse med sommerhusets anneks er der et fint rum med vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for lidt tøjvask i løbet af ferien, hvis det skulle blive nødvendigt.

Ferie midt i naturen

Terrassedøren i stuen fører jer til udearealet med en dejlig, afskærmet træterrasse mod syd. Her kan I nyde panoramaudsigten over den vidunderlige natur, der omgiver sommerhuset, slappe af, læse en spændende bog og lege på græsplænen med børnene.

Find jer godt til rette på liggestolene om dagen og afslut en god feriedag med en lækker grillmiddag og et køligt glas vin, mens aftensolen forvandler himlen til et sandt hav af farver. Og så skal I naturligvis have tændt op ved bålstedet, hvor I kan nyde roen og udsigten, mens I rister skumfiduser over bålet.

Sommerhuset har et shelter, så I kan tilbringe natten i det fri og vågne op til fuglekvidder.

Vejers – bred sandstrand ved det danske Vesterhav

Med kun 500 meter til den lokale købmand, kan du på din morgentur med hunden stoppe op og hente rundstykker til morgenmaden med familien, mens kaffen er i gang med at brygge. Sommerhuset ligger ud til et dejligt skovområde, der indbyder til gode gåture på skovstierne, og derudover har I 1,5 kilometer til stranden. I er derfor ved det betagende Vesterhav efter en kort gåtur. Mens I går over klitten, kan I lade blikket vandre og nyde vidderne og den friske havluft.

Herefter kan I tilbringe dagen på stranden, gå en tur med fødderne i vandkanten, grave tæerne ned i sandet og tage picnickurven med og blive et par timer på en lun sommerdag. Børnene kan bygge sandslotte, flyve med drage eller samle skaller – Her er mulighederne mange.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.759
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...