Maritimt rækkehus i Vejers Strand, plads til 6 personer og 1 hund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 19 H, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50069
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende, maritime rækkehus i Vejers Strand er et godt valg til den næste ferie ved Vesterhavet. Feriehuset har plads til op til 6 personer, og I kan også tage hunden med. Indretningen er lys og venlig med gode praktiske faciliteter. Den nærmeste indkøbsmulighed befinder sig kun 200 meter væk og ikke mindst: Kun få minutters kørsel bringer jer helt ind til Vejers Strands hyggelige centrum og smukke sandstrand.

Praktiske faciliteter, lyse omgivelser og indbydende ferieatmosfære i Vejers Strand

Med ferieadresse på Vejers Havvej 19 H får I alt, hvad I har brug for til at holde en afslappende ferie ved Vesterhavet. Rækkehusets 96 kvadratmeter er fordelt på to etager med i alt 3 soveværelser, badeværelse, entré og opholdsrum med stue, køkken og spiseafdeling samlet.

På første sal finder I 2 af feriehusets soveværelser – et med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Det sidste dobbeltsoveværelse befinder sig på stueetagen sammen med badeværelset og det lyst og venligt indrettede opholdsrum.

Mens den lyse og venlige indretning sørger for en indbydende atmosfære, gør feriehusets praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler de huslige pligter dejligt overskuelige, så I ikke skal bruge for meget af jeres dyrebare ferietid på oprydning og opvask.

Nyd feriedagene på den afskærmede terrasse – tæt på indkøb, centrum og strand

Fra opholdsrummet kommer I ud på rækkehusets sydvendte terrasse, som er skærmet af på begge sider. Her kan I lægge benene op og tanke nye kræfter i den friske havluft, læse en spændende bog i liggestolene eller spise en hyggelig grillmiddag ved havebordet i aftensolen.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 200 meter væk, så I hurtigt og nemt kan skaffe proviant til ferien, og kun få minutters kørsel bringer jer ind til Vejers Strands charmerende centrum og smukke sandstrand. Både store, små og firbenede feriegæster vil elske en tur til stranden, og efter en spadseretur langs vandet kan I snuppe en velfortjent softice i en af Vejers Strands små iscaféer.

Her kan I holde en dejlig ferie sammen med dem, I holder af, langt væk fra den travle hverdag!

Det siger vores gæster om sommerhuset 50069

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus ingen mangler

D.
sagde , Danmark

Super fint og hyggeligt hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...