Skønt beliggende sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Jafdalvej 87, Vejers

- Sommerhusnr.: 50103
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

For to familier eller den store vennegruppe, der vil på en dejlig ferie ved Vesterhavet, er sommerhuset på Jafdalvej 87 et oplagt valg. I det dejlige sommerhus er der plads til op til 10 personer og 2 hunde. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, byder både på swimmingpool, spabad og sauna, så der er noget for enhver. Fra sommerhusets terrasse har I udsigt til søen.

Swimmingpool, sauna og spabad

I dette sommerhus vil enhver vandhund elske at holde ferie. I sommerhusets poolområde, der er blevet renoveret i 2021, er der nemlig en stor swimmingpool, hvor der er lagt op til sjov og leg i mange timer på ferien.

Efter mange sjove timer i swimmingpoolen kan I rykke ind i saunaen for at komme ned i gear igen. Også hvis du ikke har været i swimmingpoolen, er det helt fantastisk med en tur i saunaen for at slappe fuldstændig af.

Afslapning er der også mulighed for på det ene af sommerhusets badeværelser, hvor spabadet er klar til at forkæle jer med en stille og afslappende stund, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Hyggelige feriestunder i alrummet

Hjertet i feriehuset er uden tvivl alrummet, hvor køkken, stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse. Her kan I tilbringe mange hyggelige stunder i hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre slapper af i stuen.

På ægte sommerhusmanér er der en brændeovn i alrummet, der sørger for varme og ekstra god stemning. Desuden bliver sommerhuset opvarmet af en energivenlig varmepumpe til lave omkostninger.

Køkkenet er renoveret i 2021, og her har I alt, I har brug for til at kokkerere mange lækre måltider på ferien. Her har I selvfølgelig også en opvaskemaskine, der klarer opvasken efter madlavningen, så I kan bruge jeres ferietid på andre ting end opvask. I har desuden 2 køle/fryseskabe.

Lukket terrasse med udsigt til søen

Sommerhuset har en skøn lukket terrasse, hvor hele feriebesætningen kan tilbringe de solrige feriedage – fordi terrassen er lukket, kan I nemlig have jeres hunde med, uden at de går på opdagelse i området på egen hånd.

For at I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage og nyde dem fuldt ud, står både havemøbler, liggestole og en grill klar til jer – så kan I nyde ferien på terrassen fra morgen til aften. Fra terrassen har I desuden udsigt til søen.

I haven er der en sandkasse og et gyngestativ, som uden tvivl kommer til at være et sikkert hit blandt børnene på ferien, hvor de kan lege dagen lang.

God beliggenhed i Vejers Strand

Sommerhuset har en god beliggenhed i Vejers Strand. Fra ferieadressen på Jafdalvej 87 har I 900 meter til stranden, og I kan nå hertil på kort tid – jeres hunde vil elske at tage med jer på gåturen, hvor de kan snuse nysgerrigt rundt.

I Vejers Strand er der masser af skøn natur, I kan komme ud at opleve på jeres ferie. Der er mange gode vandre- og cykelstier i området, som I kan udforske naturen på nærmeste hold fra.

Når I skal købe ind på ferien, kan I gøre det i de to købmandsforretninger, der er i Vejers Strand. Derudover er der også hyggelige butikker og gode spisesteder i byen, som I kan besøge på jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50103

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus mit schöner Ausstattung und gelungener Raumaufteilung. Zahlreiche Möglichkeiten sich bei jedem Wetter zu beschäftigen. Windgeschützte Terasse mit Blick auf den See.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einem guten Zustand.Die Lage am See und am Wald ist traumhaft. Auch zum Strand ist es nicht weit. Man kann dort einen schönen Urlaub verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super gelegen mit schönem Blick auf den kleinen See. Schlafzimmer hatten super Matratzen und wir konnten gut schlafen. Das Haus ist geräumig und es gab genug Sitzplätze sowohl innen als auch außen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:181 / 2.070
Renoveret / Byggeår:2021 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...