Skønt sommerhus med spabad og sauna i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 119, Vejers

- Sommerhusnr.: 50127
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal programmet på jeres næste ferie være fyldt med afslapning? Så tag et kig på dette skønne feriehus på Engesøvej 119 i Vejers. Det skønne sommerhus byder nemlig på både et spabad og en sauna, der kan forkæle jer med masser af afslapning på jeres næste ferie! Sommerhuset rummer plads til op til 6 personer og 3 hunde.

Afslappende ferie i spabad og sauna

Når I holder ferie, betyder det selvfølgelig også, at I skal slappe en masse af – og netop afslapning er der rig mulighed for at nyde masser af i sommerhuset på Engesøvej 119 i Vejers. På sommerhusets badeværelse venter jer nemlig et lille wellnessområde.

På badeværelset venter jer først og fremmest et skønt spabad, hvor I kan læne jer tilbage og lade det varme, boblende vand forkæle jeres kroppe med masser af afslapning. Derudover venter jer også en dejlig sauna, hvor I kan sætte jer til rette i varmen og komme helt ned i gear.

Lys indretning med brændeovn og gode praktiske faciliteter

Det skønne sommerhus på Engesøvej 119 i Vejers byder på en lys og hyggelig indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas i på jeres ferie. Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i, samt et badeværelse og et gæstetoilet, der begge er udstyret med gulvvarme, så ingen fryser fødderne fra morgenstunden.

Jeres samlingspunkt og hjertet i feriehuset er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her har I både mulighed for at slappe af og nyde hyggelige feriestunder med hele familien. Om I laver mad, spiller spil eller ser film, sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sine knitren og varme.

I feriehuset har I gode praktiske faciliteter, der hjælper jer med det praktiske husarbejde i løbet af ferien, så I ikke skal bruge en masse tid på det. Opvaskemaskinen hjælper med opvasken efter madlavningen i køkkenet, mens vaskemaskinen og tørretumbleren hjælper med tøjvasken.

Tilbring de varme og solrige feriedage på den delvist overdækkede terrasse

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse, der er delvist overdækket – det oplagte sted at tilbringe de varme og solrige feriedage. På terrassen står der både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette og slappe af på en god plads i solen. Skulle I trænge til en pause fra solen, kan I sætte jer under terrassens overdækkede del.

I kan også tilbringe de lune ferieaftener på terrassen med en lækker grillmiddag. Tænd op i sommerhusets grill og steg nogle saftige bøffer, som I kan nyde med en godt glas vin til – en skøn afslutning på en dejlig feriedag!

Ferie i Vejers

Når I holder ferie i Vejers, har I mange skønne naturoplevelser i vente. Området byder nemlig på masser af skøn natur, som I blandt andet kan tage ud at opleve ad områdets mange cykel- og vandrestier.

I skal naturligvis også en tur til Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande i løbet af jeres ferie i Vejers. Fra sommerhuset på Engesøvej 119 har I kun 1,1 kilometer til Vesterhavet, hvor I både kan svømme, gå ture og meget mere.

Når I skal handle ind i løbet af ferien, er der 2 købmandsbutikker i Vejers, I kan besøge, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 900 meter fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50127

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus mit seinem offenen Wohnbereich ist sehr hell und freundlich. Die Anordnung der Zimmer ist optimal für 4 Personen oder Familien mit Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus oben auf einer kleinen Düne gelegen mit allem, was man im Urlaub braucht. Es gab viele Möglichkeiten, geschützt draußen zu sitzen und ein absoluter Lieblingsplatz im Haus ist der Lesesessel in der Fensterecke. Die Küche ist super ausgestattet und das Bad ist riesig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, großzügig und toll geschnittenes Ferienhaus.
Großer Eingangsbereich, Schlafzimmer mit guten Betten und ausreichend Stauraum.
Großes Bad mit genügend Abstellmöglichkeiten und Schränken.
Extra Bad mit Waschbecken und WC.
Küche gut ausgestattet mit Allem was man benötigt.
Gemütlicher Wohnbereich.
Alle Fenster können verdunkelt werden.
Große Terrassen, teilweise überdacht und viele Sitzmöglichkeiten, super Grill.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.723
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...