Dejligt feriehus med brændeovn til 6 personer i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Torskevej 19, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50132
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter et feriehus, hvor I kan tage familien med på en skøn ferie? Så tag et kig på dette dejlige feriehus på Torskevej 19 i Vejers. I det dejlige feriehus med brændeovn kan op til 6 personer holde en skøn ferie, og derfor er feriehuset en oplagt ferieadresse for en familie. I feriehuset er I desuden velkomne til at tage jeres hund med på ferien!

Hyggelige familiestunder i alrummet med brændeovn

Der er ingen tvivl om, at det store samlingspunkt for jer i feriehuset på Torskevej 19 i Vejers, bliver alrummet. Her bliver køkken, stue og spisestue forenet, og dermed er rammerne sat for mange hyggelige familiestunder, hvor I kan lave mad sammen, spille nogle sjove spil eller se gode film – med Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm.

Hvad enten I står i køkkenet, er samlet omkring spisebordet eller slænger jer i sofaen, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top med sine knitrende flammer og varme. Udover brændeovnen er der også en varmepumpe, som på energivenlig vis sørger for et godt indeklima i feriehuset.

I det 72 kvadratmeter store feriehus finder I desuden 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I er helt klar til de kommende feriedage i Vejeres. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

Stor terrasse til udendørs hygge

Feriehuset byder desuden også på masser af udendørs hygge på den store, sydvendte terrasse. På terrassen kan I finde jer en god plads i solen, hvor I kan læne jer godt tilbage i havemøbler og liggestole, mens I bare nyder ferien, solen og selskabet.

Der er flere dele af terrassen, der er overdækkede, så I har også mulighed for at nyde en stund i skyggen, når I trænger til en pause fra solen. Under den ene af de overdækkede dele står der desuden en loungesofa.

Terrassen er lukket, og derfor vil I også sagtens kunne have jeres hund med ud på terrassen, uden at den begiver sig ud på opdagelse på egen hånd.

Skøn ferie i Vejers Strand

Vejers Strand er et dejligt sted at holde ferie, og der er ingen tvivl om, at I kommer til at holde en skøn ferie her! I Vejers kan I blandt andet besøge Vesterhavet og de smukke sandstrande, hvor I kan hoppe en tur i bølgen blå, gå en tur på stranden eller bygge et stort sandslot. I har kun 1,1 kilometer til stranden fra jeres feriehus!

I den hyggelige by finder I både købmandsbutikker, skønne spisesteder og en række butikker, I kan besøge i løbet af jeres ferie i Vejers. Jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger blot 700 meter fra sommerhuset på Torskevej 19.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.953
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...