Skønt feriehus med brændeovn og 300 meter til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordvej 57, Vejers

- Sommerhusnr.: 50145
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Næste gang I skal på ferie med familien eller vennegruppen, bør I overveje at holde ferien i dette sommerhus på Nordvej 57 i Vejers. Her kan op til 6 personer se frem til at holde ferie i et hyggeligt sommerhus med brændeovn, der ligger kun 300 meter fra stranden og Vesterhavet, som I hurtigt kan gå til. I er desuden velkomne til at have jeres hund med på ferie i dette sommerhus.

Hyggeligt alrum med brændeovn

Sommerhuset på Nordvej 57 i Vejers byder jer velkommen med sin hyggelige indretning, som I hurtigt kommer til at føle jer hjemme i. Her har I også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med det praktiske husarbejde.

I sommerhuset vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange skønne feriestunder i alrummet. Her er køkkenet, spiseplads og stue nemlig forenet, så I kan være sammen om at lave mad, spille spil og se film. Her er desuden Chromecast, så I kan streame jeres yndlingsfilm. Brændeovnens knitren i baggrunden og varme fuldender den hyggelige feriestemning imens.

I det 91 kvadratmeter store sommerhus er der 3 gode soveværelser, som I kan søge mod om aftenen efter en dejlig feriedag. På hvert af soveværelserne venter jer en dobbeltseng, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I kan blive klar til næste feriedag.

På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, og I slipper derfor for at fryse jeres tæer, når I står op næste morgen. Desuden er der en varmepumpe i feriehuset, der sørger for, at I har et godt indeklima i løbet af ferien.

Tilbring de solrige feriedage på terrasserne

På sommerhusets udeområde har I flere skønne terrasser, som I kan rykke ferien ud på på de solrige feriedage. Her kan I læne jer godt tilbage i havemøblerne og liggestolene, mens I nyder ferien, solens varme og lyden af brændingen i baggrunden.

I har også en grill til rådighed, som I kan tænde op i om aftenen og tilberede lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til. Efter grillmiddagen kan I gå en tur på stranden og se solnedgangen som afslutning på en dejlig feriedag.

300 meter til stranden og Vesterhavet

Til stranden og Vesterhavet har I kun 300 meter, og derfor kommer det altså ikke til at tage jer lang tid at gå dertil. På de brede sandstrande kan I nyde lange gåture eller bygge store sandslotte, og i Vesterhavets blå bølger kan I nyde forfriskende dukkerter om sommeren.

I har heller ikke langt, når I skal købe ind i løbet af jeres ferie. Fra sommerhuset er der nemlig kun 450 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers er der to købmandsbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50145

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes geräumiges Ferienhaus.Dicht zum Wasser und ins Centrum sodass man kein Auto benutzen muss.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll ausgestattet, tolle Lage, nah zum Strand, super gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist bestens Ausgestattet. In der Küche fehlt es an nichts. Gemütliche Atmosphäre durch die offene Küche und den schönen zentralen Kamin. Das Haus liegt für niemanden einsehbar in den Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...