Minimalistisk og moderne feriehus 300 meter fra Vejers Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordvej 72, Vejers

- Sommerhusnr.: 50154
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I en familie eller et hold venner, som er på udkig efter et dejligt feriehus nær Vesterhavet ved Vejers Strand, er Nordvej 72 et godt bud. Her får I et stilrent og minimalistisk indrettet feriehus, hvor der er plads til socialt samvær og terrassehygge.

Minimalisme, dejlig udsigt og socialt samvær

Når I har parkeret bilen, vil en trappe lede jer op til det skønne feriehus. Her træder I ind i et feriehus med en personlig, men stilren indretning hvor moderne minimalisme forenes med unikke retrofund og poppende farvenuancer. De mange vinduer gør feriehuset utroligt lyst og indbydende – her kan op mod seks gæster nyde tilværelsen.

Hjerterummet her er det L-formede køkkenalrum, hvor I kan tilbringe mange gode stunder sammen. Her kan I tage jer god tid til hinanden med fællesmadlavning i det fine køkken eller spille brætspil og snakke omkring bordet. Sæt jer godt til rette i stuens lænestole med en god krimi eller blunder på daybedden. I stuen er der lagt op til nærvær med gode samtaler langt fra hverdagens elektronik – alt sammen med den skønneste udsigt i baggrunden.

Planløsningen byder derudover på feriehusets badeværelse samt tre soveværelser. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng, 160×200.  I det ene soveværelse er sengen en køjeseng, mens der under sengen er lavet et dejligt sofa-/afslapningsarrangement – det perfekte ungdoms-/børneværelse. På de andre to værelser har I god mulighed for opbevaring og for at udfolde sig kreativt ved det lille indbyggede arbejdsbord på det ene værelse. Har man brug for mere plads, har feriehusets et stort tilhørende redskabs-/krearum.

Lune sommeraftner med god mad på terrassen

Fra alrummet har I adgang til en dejlig terrasse, hvorfra I kan nyde de lune sommeraftner og solskinstimer. Her venter jer havemøbler, grill og sofaarrangement.Til den perfekte sommeraften hører sig nemlig grillmad til – tilbered et lækkert måltid og sæt jer derefter til rette i loungen med en kold cola eller et godt glas rosé. Imens kan de mindste hygge sig på gyngerne.

Ferie kun 300 meter fra vandet

Kun 300 meter skiller jer fra Vejers’ fine badestrand, som året rundt byder på nye oplevelser for store og små. En hurtig cykeltur eller en rask spadseretur bringer jer til Vejers Strands hyggelige bymidte, hvor butikker, købmand og gode restauranter venter på jer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 520
Renoveret / Byggeår:2016 / 1957

Køkken:

Køleskab, fryser (330 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, stengulv i stue, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...