Herligt sommerhus med lukket terrasse nær stranden

3
icon
icon
icon

Risvej 16, Vejers

- Sommerhusnr.: 50157
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Risvej 16 venter dette charmende og hyggelige sommerhus. Nær stranden og Vejers´ bymidte kan op mod fire feriegæster og deres firbenede ven holde en herlig ferie. Her står den på strandbesøg, smuk natur og en fin lukket terrasse.

 

Spilleaften, afslapning og hjemlighed

Når I har parkeret bilen, åbnet havelågen ind til den lukkede terrasse, står I foran sommerhusets indgang. Her træder I direkte ind i sommerhusets hjerte – køkkenalrum og stue. Her mærkes den hjemlige fornemmelse med lyse nuancer, fritlagte spær og plads til hele familien.

Alrummet indbyder til hyggeligt samvær – I det hyggelige sofahjørne kan I smide benene opad med en god film og en gang hjemmelavede popcorn, lave et lækkert måltid sammen i køkkenet eller hygge jer med jeres yndlingsbrætspil eller kort. Også her kan I planlægge næste dags udflugter.

Sommerhuset til fire personer er perfekt til den lille familie eller to vennepar. Sommerhusets to soveværelser er udstyret med gode senge og placeret i hver sin ende af sommerhuset. På badeværelset har I også en vaskemaskine tilgængelig under jeres ophold.

Skøn lukket terrasse til grillhygge

To terrasser tilhører sommerhuset – én i vest og én lukket terrasse i sydøst med adgang til et redskabsrum. På denne måde har I mulighed for at nyde flest mulige solskinstimer fra terrassen. Både havestole og liggestole venter på jer! Nyd frokosten i solen.

Til den perfekte sommeraften hører sig grillmad til – tilbered et lækkert måltid og sæt jer til rette om bordet med en kold cola eller et godt glas rosé.

Kun 350 meter skiller jer fra Vejers’ fine badestrand, som året rundt byder på nye oplevelser for store og små. En lille gåtur på cirka 200 meter bringer jer til Vejers Strands hyggelige bymidte, hvor butikker, købmand og gode restauranter venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50157

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses kleine Ferienhaus mit dem Namen Weekend würden wir zu jeder Zeit wieder Buchen. Trotzdem wir zwei Kinder haben passte die Raumaufteilung sehr gut und das Sofa lud zum kuscheln ein. Auch die Heizung hat uns warm gehalten ohne das wir eine emens hohe Stromrechnung hatten. Das hat uns positiv überrascht. Das Haus ist super gelegen und wir werden es definitiv erneut buchen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.346
Byggeår:1950

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...