Flot beliggende træhus med panorama udsigt

3
icon
icon
icon

Mågevej 9, Vejers

- Sommerhusnr.: 50159
6 pers.
Antal personer
575 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Dette feriehus på 75 m2 ligger meget smukt højt oppe på den skrånende klitgrund, og står klar til at give jer en skøn ferieoplevelse. Den enkle klassiske indretning giver sammen med de lyse farver og det smukke lysindfald en let og hyggelig atmosfære med følelsen af at være på rigtig dansk sommerferie. På Mågevej 9 i Vejers er der plads til 6 personer, der gerne vil opleve den rå Vesterhavsnatur.

Bo i trætop højde midt i klitplantagen

Det røde feriehus er bygget på toppen af den skrånende klitgrund på Mågevej 9, hvilket giver mulighed for en fantastisk panoramaudsigt fra både opholdsrum og terrassen. Når I er kommet op ad trapperne fra indkørsel, træder I direkte ind i det hyggelige køkken, der både har plads til komfur og vaskemaskine. Derfra kommer I ind i det hyggelige opholdsrum, hvor de mange vinduer giver masser af lys og kig på landskabet. Brændeovnen sørger for god varme og sagte knitren til hyggelæsning eller en god snak. I spisekrogen er der plads til alle, både til at nyde den veltilrettede feriemad og når brætspillene findes frem.

75 veludnyttede kvadratmeter uden spildplads

Fra den lille fordelingsgang er der adgang til et mindre badeværelse, med gulvvarme og hele 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng og de to andre med enkeltsenge. Hvis vinduerne åbnes, kan I være heldige at falde i søvn til lyden af bølgerne og derefter vågne frisk til dagens aktiviteter. Et lille sparetip: feriehuset er også udstyret med en energivenlig og effektiv varmepumpe.

Flere opholdsmuligheder på den store grund

Fra opholdsrummet er der udgang til en stor terrasse, der alt efter vind, vejr og temperatur giver læ, og på den 1490 m2 store naturgrund er der flere muligheder for at nyde den særlige natur ved Vesterhavet. Fra adressen er der kun 575 m til havet, så I kan hurtigt komme til stranden til en frisk morgendukkert eller bare en gåtur langs vandet for at finde fine sten, smukke skaller eller måske endda et stykke rav.

Vejers by er lige om hjørnet

Skulle I have lyst til lidt byliv, ligger Vejers by kun 300 væk med både supermarkeder, caféer og restauranter, ligesom der er en skøn legeplads til børnene. Lidt længere væk ligger også Blåvand, med de mange aktiviteter og flere restauranter og butikker. Så må I ikke glemme at nyde det smukke og særegne naturområde langs Vestkysten enten til en travetur eller fra cyklerne, der kan lejes i området.

 

 

 

 

 

 [MJ1]Stave kontrollen melder fejl her
 [MJ2]Stave kontrollen melder fejl her
 [MJ3]Elradiatorer nævnes ikke da det er negativ. Bare nævn varmepumpen og at den er effektiv og energivenlig ☺️



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.490
Renoveret / Byggeår:2013 / 1960

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...