NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Strandnært feriehus med brændeovn og carport

3.5
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 35, Vejers

- Sommerhusnr.: 50190
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et fint og hyggeligt sommerhus i et roligt område, hvorfra der ikke er langt til stranden? Så er dette sommerhus på Vejers Havvej 35 et godt bud! Her er plads til 4 gæster og 1 hund. Et dejligt feriehus med en energibesparende varmepumpe, brændeovn og carport til bilen! Hjertelig velkommen.

Kvalitetstid og afslapning foran den varme brændeovn

Beliggende på en naturgrund ligger feriehuset, der er 91 m2. Et hyggeligt feriehus, hvor der er plads til familielivet og afslapning foran brændeovnen, hvor træet knitrer – helt perfekt på de kølige aftener. Sid her med en kop friskbrygget kaffe og en god bog, spil brætspil eller slap af i sofaen. Her kan I se film og streame, som det passer jer, ved hjælp af feriehusets Chromecast.

Her er to fine soveværelser – hver med to enkeltmandssenge. Feriehuset er derfor ideelt for den lille familie eller parret, der ønsker en afslappende ferie nær Vesterhavet. Her er et funktionelt badeværelse med brus og gulvvarme.

Terrassehygge og central beliggenhed i Vejers Strand

Udenfor venter jer en dejlig terrasse, hvor I kan nyde solskinstimerne. Havemøblerne står klar til jer, så I kan slappe af og nyde sommeren. Om aftenen kan I tænde op i grillen, grille en steak og nyde sammen med et godt glas rødvin! Fuldend aftenen på stranden, der ligger en kort gåtur herfra! Her kan I opleve den maleriske solnedgang, mens hunden luftes. Dyk ned i de blå bølger, gå en tur langs vandkanten, saml muslinger eller byg sandslotte med børnene – mulighederne er mange. Stranden er også bilvenlig, så det er muligt at køre helt ned til vandkanten.

Med ferieadresse på Vejers Havvej 35 er Vesterhavet 600 meter herfra og indkøb 400 meter væk. Den centrale beliggenhed gør det muligt at lade bilen stå, trygt under carporten, mens butikker og restauranterne kan nås til fods.

Vejers Strand er et dejligt ferieområde med varieret natur – her er alt fra klitter til nåleskove. Tag cyklerne med og oplev den smukke natur eller prøv kræfter med vandsportsaktiviteter som f.eks. surfing, kitesurfing og fiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50190

DE
D.
sagde , Deutschland

Dass das Ferienhaus in einem sehr schönen Teil von Dänemark mit einer herrlichen Dünenlandschaft liegt, steht außer Frage!
Aber ist Dänemark nicht in vielen Gegenden einfach besonders?
Wer Gemütlichkeit in der Natur schätzt, Frühstück auf der Terrasse, mit einem Gefühl dies im Kiefernwald zu tun und sich wohlfühlen mag in einem sehr liebevoll, aber auch zweckmäßig eingerichteten Haus, der ist hier richtig!
Eichhörnchen, Rehe im Garten, die Lage am Rande des Ferienhausgebiets und trotzdem Nähe zum Strand sind eine Kombination, die es ausmacht.
Wir haben unsere 14 Tage sehr genossen und würden es wieder buchen.

PS: es ist das erste Ferienhaus, das wir gebucht haben, das gute und auch scharfe Messer in der Küche hat. 😉



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:91 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...