Feriehus med sauna og moderne indretning kun 300m fra havet

3
icon
icon
icon
Mågevej 20, Vejers Strand - Søg på husnr. 50332
Gæsterne siger: icon icon

Sauna, legemuligheder til børnene, dejlig beliggenhed. Dertil kommer en moderne indretning uden nogen mangler – på dette feriehus’ 73 m² vil I med det samme føle jer hjemme.

Ren feriestemning i Vejers Strand

Træd ind ad døren og bliv straks budt velkommen i de hyggelige omgivelser. Den moderne og veludstyrede køkken-, spise-, og stueafdeling fungerer som centrum og bliver familiens mødested i løbet af ferien. Her kan I slappe af i lædersofaen eller lænestolen, se film på den store fladskærm eller varme jer foran den knitrende brændeovn.

Er I glade for wellness og lidt ekstra selvforkælelse? Så vil den lille overraskelse på badeværelset falde i ekstra god jord. Her finder I nemlig jeres helt egen sauna, hvor I kan slappe af og smide fødderne opad efter en lang og oplevelsesrig feriedag.

Huset råder over tre soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse med gulvvarme og et gæstetoilet oveni. På den store terrasse finder I altid læ og en god plads i solen.

Godt at vide: Her er tilladt op til 2 hunde, og til børnene er der sørget for et gyngestativ og en sandkasse i haven.

Kun 300 meter til Vesterhavet og indkøb

På Mågevej 20 får I et hus med en fantastisk beliggenhed – kun 300 meter væk fra den fantastiske strand. Her bor I midt i klitlandskabet, godt afskærmet af træer og buske, med mulighed for at koble fuldstændig af i fred og ro.

Har I lyst til lidt afveksling, er her endnu et highlight: Kun cirka 1 km væk ligger Vejers Strands hyggelige centrum, og den næste indkøbsmulighed befinder sig kun 300 meter væk.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50332

D.
sagde , Kolding

Det er et dejligt hus med tre gode soverum. Det ene er et lille anneks. Velegnet til et par store børn, der gerne vil være lidt for sig selv.
Kæmpeterrasse(med læskærme) og både mulighed for morgen og aftensol.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1993

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (150 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...