Hyggelig ferielejlighed med egen terrasse i Vejers

3
icon
icon
icon

Vejers Sydstrand 1 Lejl 15, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50715
2 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Lille og hyggelig – denne ferielejlighed med egen terrasse er det perfekte valg til en romantisk ferie for to. Bo centralt med kort vej til Vejers’ centrum og kun en lille gåtur væk fra stranden.

Lys opholdsstue med køkken

I den lyse opholdsstue med køkken kan I rigtig værne om jer selv og hinanden. Lyse farver, en behagelig sofa og masser af puder og tæpper til at sørge for hyggen – mere har man ikke brug for.

På regnfulde dage kan I smide jer på sofaen foran fladskærms-TV’et og se en god film, mens I nyder en friskbrygget kop kaffe fra kaffemaskinen. Gennem entréen kommer I ud på badeværelset såvel som det lille soveværelse.

Hyggelige stunder på terrassen

Gennem en stor glasdør når I terrassen med havemøbler og liggestole. Her sørger de høje træafskærmninger for privatsfære, mens I tænder op i grillen eller daser på liggestolene med en kold drink i hånden. På varme dage kan I finde skygge under parasollen.

Ferieboligen på Vejers Sydstrand 1 er en del af en et-plans-bygning med flere lejligheder på række. Den ligger centralt tæt på Vejers Strands hyggelige centrum, hvor I finder både indkøbsmuligheder, spisesteder og lidt ekstra shopping.

En ferie ved vestkysten er selvfølgelig ikke fuldendt uden en lang gåtur ved stranden. Kun 1000 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og I når hurtigt den lange sandstrand til fods.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:31
Renoveret / Byggeår:2022 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...