Charmerende sommerhus i naturskønne og uforstyrrede omgivelser

3
icon
icon
icon

Sikavej 12, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51016
4 pers.
Antal personer
6000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Har I brug for en pause fra den travle hverdag? Så er dette charmerende sommerhus til 4 personer et godt valg! Huset er i den grad indrettet med kærlighed, og I får en helt fantastisk og uforstyrret beliggenhed midt i den grønne skov. Derudover er der både brændeovn, udendørs bruser og hund tilladt.

Enkel sommerhusferie i charmerende omgivelser

Det lille træhus på Sikavej 12 sætter rammerne for en enkel og klassisk sommerhusferie i den smukke natur. Huset er virkelig indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og der er gjort meget ud af, at I skal føle jer hjemme.

Der er altså skruet op for charmen, især i det sammenslåede køkken- og stuerum, som fungerer som husets hjerte. Her spreder den knitrende brændeovn god stemning og masser af varme, når I kommer hjem fra en lang gåtur eller får en kop kaffe ved spisebordet på en regnfuld efterårsdag.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og har I lyst til at surfe på nettet på jeres medbragte elektronik, er der sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse til jer.

Naturskøn og uforstyrret beliggenhed i skoven

De grønne omgivelser er indbegrebet af sommerhusidyl, og I får en helt unik beliggenhed på en naturskøn og ganske uforstyrret plet i Vejers. Der er både en overdækket terrasse og masser af hyggelige kroge (samt en udendørs bruser), hvor I kan nyde den friske luft og en god kop kaffe, mens fuglene kvidrer i trætoppene. Måske er I også heldige at få besøg af skovens beboere, som rådyr og egern?

Vesterhavet og Vejers Strands centrum ligger få minutters kørsel væk, og her venter der masser af oplevelser for både store og små. I kan for eksempel gå på shopping, tage en spadseretur langs strandkanten eller spise en softice i det gode vejr.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.935
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...