Skønt sommerhus med brændeovn på naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Bugten 5, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51062
4 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for et par eller en lille familie er dette sommerhus på Bugten 5 i Mosevrå et oplagt valg. Her er der nemlig plads til en ferie for op til 4 personer. Sommerhuset byder på en skøn indretning med brændeovn og store vinduespartier i alrummet samt et dejligt udeområde med flere terrasser. I sommerhuset er I desuden velkomne til at have jeres hund med på ferien.

Alrum med brændeovn og godt lysindfald

I sommerhuset udgør alrummet hjertet, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange hyggelige stunder med spil, film og madlavning i løbet af ferien. I alrummet er der et godt lysindfald fra de store vinduespartier, der samtidig giver jer et skønt kig til den omkringliggende natur.

Den hyggelige stemning i alrummet bliver fuldendt af brændeovnen, der knitrer i baggrunden og spreder en dejlig varme i rummet. Derudover er sommerhuset udstyret med en varmepumpe, der sørger for gode indendørs temperaturer på energivenlig vis.

Sommerhuset på Bugten 5 i Mosevrå byder desuden på 2 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi efter en god feriedag. Der er en dobbeltseng på hvert af soveværelserne. Næste morgen begynder uden kolde fødder, da der er gulvvarme på badeværelset.

Dejligt udeområde med flere terrasser og trampolin

Sommerhuset er beliggende på en naturgrund, der er mere end 2.900 kvadratmeter stor. Her har I masser af plads at boltre jer på, og hvis I har børn med på ferien, vil de helt sikkert elske at lege rundt på grunden. Til børnene er der desuden en trampolin.

Sommerhuset har flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage fra. På den åbne terrasse kan I læne jer tilbage i havemøbler og liggestole på en plads, hvor I kan nyde solens varme stråler.

Derudover har I en terrasse, der er overdækket og afskærmet, hvor I kan sidde i ly og læ. Her kan I samles om aftenen til en lækker middag, som I kan tilberede på gasgrillen og nyde med et godt glas vin til.

Oplev Blåvand og Vesterhavet

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Bugten 5 i Mosevrå kan I tage en tur til Blåvand. Her kan I blandt andet shoppe i byens butikker eller spise hos byens spisesteder. I Blåvand kan I også besøge steder såsom Tirpitz-museet, Blåvand Zoo og Blåvandshuk Fyr.

I skal selvfølgelig også opleve det skønne Vesterhav, der ligger 8 kilometer fra jeres ferieadresse. Ved Vesterhavet kan I nyde en sommerdag på stranden med at bygge sandslotte, bade i havet og meget mere. Hele året rundt kan I desuden nyde lange gåture på de brede sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51062

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr persönlich eingerichtetes Haus, wunderbar sonniges Wohn- und Esszimmer, kleine Schlafräume. Feine überdachte Terrasse mit Außenküche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes Haus, trotzdem mit gemütlicher Einrichtung. Klein aber fein!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegegenes Ferienhaus. Durch die große Fensterfront hat man das Gefühl mitten im Wald zu stehen. Sehr persönlich und mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.948
Renoveret / Byggeår:2020 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...