Firestjernet sommerhus med vildmarksbad og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Dalen 24, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51121
6 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal jeres næste ferie byde på masser af afslapning og foregå ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette firestjernede sommerhus på Dalen 24 i Mosevrå! Det firestjernede sommerhus byder på både et vildmarksbad og en udesauna, så I kan nyde masser af afslapning og selvforkælelse på ferien. Feriehuset, der er renoveret i 2021, rummer plads til op til 6 personer og 2 hunde.

Dejligt udeområde med vildmarksbad, udesauna, udebruser og åben terrasse

Sommerhuset på Dalen 24 ligger på en grund, der er mere end 2.300 kvadratmeter stor, og her venter jer et dejligt udeområde, som I kan tilbringe feriens solrige og varme feriedage på.

På sommerhusets udeområde venter jer flere højdepunkter; nemlig vildmarksbadet og udesaunaen. Sæt jer godt til rette i vildmarksbadet og nyd en afslappende stund i det varme vand under åben himmel. Efterfølgende kan I sætte jer ind i den skønne udesauna. I har desuden en udebruser, hvor I kan få skyllet sandet af jer efter en tur ved Vesterhavet.

Udendørs har I også en åben terrasse, hvor der står både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, så I kan finde jer godt til rette på et dejligt solspot. På terrassen har I også en grill, som I kan tilberede lækre grillmiddage på under jeres ferie.

Der er selvfølgelig også tænkt på feriens yngste gæster. Til dem er der både en sandkasse og en gynge, de kan få glæde af, når I holder ferie i sommerhuset på Dalen 24 i Mosevrå.

3 soveværelser, gode praktiske faciliteter og Chromecast

Sommerhuset er 97 kvadratmeter stort, og her kan I finde 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med 2 enkeltsenge hver.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og derfor slipper I for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde.

I sommerhusets stue kan I samles til hyggelige feriestunder for hele familien. Her kan I blandt andet samles foran tv’et og streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten. I stuen er der en varmepumpe, der sikrer, at I altid har et godt indeklima på ferien.

Oplev den smukke vestjyske natur

Når I holder ferie i sommerhuset på Dalen 24 i Mosevrå, har I mange skønne naturoplevelser i vente. I området er der mange stier, hvor I til fods eller på cykel kan tage ud at opleve den smukke natur.

I skal selvfølgelig også en tur til det fantastiske Vesterhav. I kan blandt andet vælge at køre til sydstranden i Vejers, hvor I har mulighed for at have bilen med på stranden. Dermed kan I nemt have den helt store oppakning med til en hel dag på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51121

D.
sagde , Danmark

Lækkert hus med alt hvad du har brug for.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 2.374
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...